Jennifer Aniston raskausepäilyistä: Olen lihonut

Näyttelijä on turhautunut siihen, että häneltä kysellään koko ajan mahdollisesta raskaudesta.

Spekulaatiot saivat kunnolla vauhtia Jennifer Anistonin tähdittämän Millerit-elokuvan ensi-illassa elokuun alussa. Tiukkaan iltapukuun pukeutuneen näyttelijättären selvästi erottuva pieni vatsakumpu herätti ihmisten kiinnostuksen, ja siitä lähtien Anistonilta on jatkuvasti udeltu perheenlisäyksestä.

Aniston alkaa olla turhautunut jatkuvista spekulaatioista. Hän pelkääkin, että ketään ei enää kiinnosta siinä vaiheessa, kun hän todella saa lapsia tai menee naimisiin kihlattunsa Justin Therouxin kanssa.

– Tämä on ollut aika uuvuttavaa. Miksi ei voida odottaa, että meillä oikeasti on jotain kivaa kerrottavaa, oli se sitten perheuutisia, häitä tai jotain muuta, Aniston ihmetteli australialaisen The Kyle and Jackie O Show'n haastattelussa maanantaina.

Hänellä oli myös selitys raskausspekulaatioiden alkamiselle.

– Olen lihonnut kilon tai pari, hän totesi.

Raskaushuhujen lisäksi myös hääspekulaatiot ovat ympäröineet Anistonia viime aikoina. Alun perin hänen uskottiin avioituvan viime viikonloppuna, mutta myöhemmin tähden edustaja julkisti, että viikonloppuna juhlittiin vain Therouxin 42-vuotissyntymäpäiviä.

– Ainiin, ilmeisesti menin salaa naimisiin viikonloppuna, Aniston vitsaili australialaisohjelmassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat