Jennifer Aniston: Kaikki rinnoissani on aitoa

Jennifer Aniston on yksi tämän hetken kuumimmista näyttelijöistä. Upea kaunotar pysyy kunnossa tarkan ruokavalion ja liikunnan avulla. Tähdellä on kuitenkin ainakin yksi pieni pahe.

Aniston on kuuluisa paitsi roolitöistään ja suhdekiemuroistaan, myös upeasta vartalostaan. 41-vuotias tähti näyttää vuosia ikäistään nuoremmalta. Aniston ei ole salaillut sitä, että kropan ylläpitäminen vaatii häneltä paljon työtä.

Jennifer Aniston, Kuva: Getty Images, Kevin Winter

Jennifer Aniston, Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Daily Mail kertoo, että tähti tapaa personal traineriaan ja hyvää ystäväänsä Mandy Ingbergiä viisi kertaa viikossa. Aniston treenaa 80 minuutin ohjelmaa, joka yhdistää joogaan, kamppailulajit ja maksimisyketreenin. Tähti pysyy kunnossa myös taluttaessaan kahta koiraansa, Normaa ja Dollya.

Nuorempana Aniston oli täysin koukussa lihottaviin ruokiin, kuten majoneesilla maustettuihin leipiin ja hampurilaisiin. Hänellä oli myös ylipainoa. Epäterveelliset elämäntavat ovat nyt vaihtuneet kurinalaisuuteen. Nykyään hän suosii uutta Atkinsonin dieettiä, joka sallii pienen määrän hyviä hiilihydraatteja, kuten täysjyväleipää, tummaa riisiä ja pastaa. Kurinalaisen elämän vastapainoksi vaaditaan myös pieniä paheita. Aniston on kertonut olevansa Bloody Maryn suuri ystävä.

Jennifer Aniston, Kuva: Getty Images, Stephen Lovekin

Jennifer Aniston, Kuva: Getty Images, Jason Merrit

Aniston pitää ulkonäöstään huolta muutenkin kuin ruokavaliolla ja liikunnalla. Hän käy säännöllisesti kasvohoidoissa Hollywood-guru Kate Somerwillen luona, joka tietää, miten hoidetaan Anistonin kaltaisen auringonpalvojan ihoa. Tähden ihonhoitorutiinit eivät kuitenkaan ole vaihtuneet sitten teinivuosien, sillä tähti käyttää yhä samaa puhdistustuotetta kuin nuorena.

Tähti on kieltänyt käyneensä kauneusleikkauksessa, mutta kuvat Frendien aikaisesta Anistonista ja nykytähdestä todistavat, että hänen nenäänsä on operoitu. Myös silikoneista on huhuttu, mutta tähti kieltää leikkauksen.

– Miten tylsältä se kuulostaakaan, se on kaikki aitoa. Olen aika tyytyväinen siihen, mitä luoja on antanut minulle, tähti on sanonut.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja