Jenni Kokander tähdittää Putouksen lisäksi uutta Onneli ja Anneli -elokuvaa

Putous-tähti Jenni Kokander näyttelee Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen -elokuvassa.

Huomenna lauantaina MTV3-kanavalla alkavassa Putouksessa kolmatta kertaa mukana oleva Jenni Kokander näyttelee elokuvassa tomeraa lastenkodin johtajaa nimeltä Minna Pinna.

Katso alla Minna Pinnan haastattelu.


Saara Cantellin ohjaamassa elokuvassa näyttelevät myös muun muassa Lilja Lehto, Aava Merikanto, Aarni Rämö, Elina Knihtilä, Jaakko Saariluoma, Eija Ahvo, Joonas Saartamo ja Jani Toivola.

Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen pohjautuu Marjatta Kurenniemen lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset.

Katso alla video, jossa elokuvan hahmot kertovat mitä mieltä he ovat Jenni Kokanderin esittämästä tiukasta Minna Pinnasta.

Jenni Kokander kertoi hiljattain MTV:n haastattelussa seuraavansa kiinnostuneena Putouksen ensikertalaisten reaktioita.

– Kun menen omien lasten kanssa elokuviin, en niinkään katso leffaa, vaan seuraan lasten reaktioita. Täällä Putous-studiolla on vähän sama juttu. Omat reaktiot jäävät sivuosaan, kun on niin mielenkiintoista seurata muiden näyttelijöiden reaktioita, kun he näkevät ensimmäistä kertaa nuo kaikki pömpelit studiolla, Kokander totesi Putouksen lavasteisiin viitaten.

Kokanderin lapsista toinen, neljävuotias Vilho ei juuri seuraa Putousta, mutta yhdeksänvuotias isosisko Saima sen sijaan seuraa.

– Vilhoa ei kiinnosta, mutta Saima odottaa innolla kaikkien näyttelijöiden hahmoja ja Putouksen alkua! Eivätkä minun sketsihahmoni ole olleet edes hänen suosikkejaan, Kokander kertoi.

– Minun hahmoni eivät ole olleet kauhean lapsiystävällisiä. Saima kysyi Irman (Kokanderin viime kauden sketsihahmo Irma Rönkkö) nähdessään, että "Mikset sinä äiti voi tehdä ikinä mitään hauskaa".

Tällä kaudella kaikki saattaa olla kuitenkin toisin.

– Olen rivien välistä ymmärtänyt, että minun tämän vuoden hahmoni voisi olla Saiman mielestä vähän parempi kuin edellisten kausien hahmot.

Katso alla Putous-aiheisia videoita!


Putous-tähdet debytoivat meteorologeina 12:00

Näin Putous-näyttelijät selostivat Mika Häkkisen mestaruuden 8:17

Kurkista Putous-kulisseihin: Näyttelijät harjoittelivat tulikoetta 24:13

Putous alkaa lauantaina 21.1. klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat