Jenni Haukio tapasi Melania Trumpin kahden kesken Helsingissä vuonna 2018 – kertoo kirjassaan, mistä keskustelivat

Jenni Haukio kertoo kokemuksistaan ja roolistaan presidentin puolisona 7:13
Tohtori Jenni Haukio puhuu MTV Uutisten haastattelusta elämästään presidentin puolisona ja siitä, mitä hän jää kaipaamaan.

Haukio oli tavannut Melanian aikaisemmin New Yorkissa YK:n yleiskokousviikolla. Helsingissä hän tapasi Melanian kahden kesken.

Tohtori Jenni Haukio kirjoitti kirjan Sinun tähtesi täällä (WSOY), jossa hän kertoo roolistaan presidentin puolisona. Haukio on edustanut 11 vuoden aikana presidentti Sauli Niinistön rinnalla yli 30 maassa.

Vuonna 2018 Helsingissä järjestettiin huippukokous Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putin välillä. Kokouspäivän aluksi Trump saapui puolisonsa Melania Trumpin kanssa Niinistön ja Haukion aamiaisvieraaksi Mäntyniemeen.

Haukio oli tavannut Melanian aikaisemmin New Yorkissa YK:n yleiskokousviikolla. Helsingissä hän tapasi Melanian kahden kesken.

Kahdenkeskisessä tapaamisessani Melania Trumpin kanssa keskustelimme ennen kaikkea hänen työstään erilaisissa lasten ja nuorten huumeriippuvuuden vastaisissa projekteissa sekä sosiaalisessa mediassa esiintyvän vihapuheen ja kiusaamisen vaikutuksista nuoriin. Melania puhui minulle sangen avoimesti myös kokemuksistaan presidentin puolison työssä, jota media Yhdysvalloissa seuraa ja raportoi herkeämättä, Haukio kirjoittaa kirjassaan.

Melania kiitti Haukiota myöhemmin myös sosiaalisessa mediassa.

Kun hän myöhemmin samana päivänä twiittasi »nauttineensa suuresti» keskustelusta kanssani, ilahduin siitä, että vieraani oli kokenut voivansa puhua luottamuksellisesti.

Lue myös:

    Uusimmat