Jenna Jamesonin vaimo hakee avioeroa ex-pornotähdestä

Jenna Jamesonin ja Jessie Lawlessin avio-onni kesti alle vuoden päivät. 

Ex-aikuisviihdetähti Jenna Jamesonin, 50, puoliso Jessie Lawless, 41,hakee avioeroa vaimostaan vain alle vuosi parin häiden jälkeen.

Asiasta uutisoineen Page Sixin mukaan Lawless kertoi videopalvelu TikTokissa, että eron syy on Jamesonin väitetty juominen. TikTok-video ei ole enää katsottavissa.

– Sanoin hänelle suhteen alussa, että vedän tiukan rajan, ja että juominen on johtanut niin moniin ongelmiin hänen elämässään, etten siedä sitä missään olosuhteissa, Lawless sanoi Page Sixin mukaan TikTok-videollaan.

Page Sixin mukaan Lawless väitti videollaan, että Jameson olisi hiljattain rikkonut juomattomuuteen liittyneen lupauksensa ja valehdellut asiasta jälkikäteen. Page Six kertoo, että Lawless sanoi videon lopussa hakeneensa avioliiton mitätöintiä ja toivoi, että asia saataisiin pikaisesti päätökseen.

– Olen varma, että näet tämän Jenna. Rakastan sinua koko sydämestäni ja toivon todellakin sinulle kaikkea hyvää, Lawless lausui Page Sixin mukaan videonsa lopussa.

Page Sixin mukaan Lawless julkaisi myös Instagram-tarinassaan näyttökaappauksen hänen ja Jamesonin viestinvaihdosta. Viesteissä Jameson uhkaa haastaa Lawlessin oikeuteen.

Jameson kommentoi erouutisen jälkeen Daily Mailille toivovansa, että jokaisella, joka kamppailee riippuvuuden kanssa ja yrittää raitistua, olisi rinnallaan empaattinen ja rakastava tukiverkosto. 

Tutkimukset ovat osoittaneet, että empatia ja ymmärrys ovat parempia vastauksia riippuvuuteen kuin tuomitseminen, häpäiseminen ja moralisointi. Ehdottoman rakkauden ja tuen ilmaiseminen voi olla yksi ihanimmista asioista, joita voit tehdä. Kerro heille, että olet heidän tukenaan – oli repsahduksia tai ei, kymmenen päivää raittiina tai 200, Jameson sanoi Daily Mailin haastattelussa.

Jameson on aiemmin kertonut julkisuudessa avoimesti riippuvuudestaan.

Jameson ja Lawless avioituivat neljän kuukauden yhdessäolon jälkeen Las Vegasissa toukokuussa 2023. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat