Mainos

Jenkkisivusto listasi parhaat reput: Suomessakin supersuosittu hipsterireppu pääsi listalle!

Suomalaistenkin suosima laukku on valittu "parhaaksi matkustusrepuksi" amerikkalaislehden artikkelissa.

Halusit sitä tai et, elokuu häämöttää horisontissa. Huffington Post -lehti otti asiakseen listata tulevan syksyn koulureput jo nyt.

Listassa on kuusi laukkua eri tilanteisiin, ja yksi niistä on suomalaisillekin tuttu – nimittäin neliön mallinen Fjällrävenin Kånken. Laukku on valittu ”parhaaksi matkustusrepuksi". Lehden mukaan reppu pitää arvoesineet, kuten kameran, turvassa ulkosalla. 

Kånken tuli markkinoille jo vuonna 1978. Se on viime vuosina noussut valtaisaan suosioon. Aiheesta on keskusteltu vuosia erilaisilla keskustelupalstoilla, joilla pohditaan esimerkiksi sitä, mikä repussa viehättää.

– Kyllä melkeinpä mikä tahansa reppu näyttää tyhmältä siistimpien vaatteiden kanssa. Varsinkin Kanken, joka ei ole mitenkään siistin näköinen, korkeintaan maineeltaan siisti (hipsteri) reppu. Villakangastakki yhdistettynä ekaluokkalaisen koulurepun näköiseen Kankeniin? Kiitos ei, toteaa nimimerkki cherry demi.fissä.

– Ihme kasari-ilmiö tullut muotiin. Me aina lasketaan Kånkenit kaupungilla ja sitten eniten nähnyt saa vinkkupullon, kertoo vierailija vauva.fissä.  

Äänestys

Onko Kånken mielestäsi kaunis reppu?

Kyllä

Ei

Onko Kånken mielestäsi kaunis reppu?

Kyllä 44%

Ei 56%

44%
56%

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.