Jenkkisivusto listasi parhaat reput: Suomessakin supersuosittu hipsterireppu pääsi listalle!

Suomalaistenkin suosima laukku on valittu "parhaaksi matkustusrepuksi" amerikkalaislehden artikkelissa.

Halusit sitä tai et, elokuu häämöttää horisontissa. Huffington Post -lehti otti asiakseen listata tulevan syksyn koulureput jo nyt.

Listassa on kuusi laukkua eri tilanteisiin, ja yksi niistä on suomalaisillekin tuttu – nimittäin neliön mallinen Fjällrävenin Kånken. Laukku on valittu ”parhaaksi matkustusrepuksi". Lehden mukaan reppu pitää arvoesineet, kuten kameran, turvassa ulkosalla. 

Kånken tuli markkinoille jo vuonna 1978. Se on viime vuosina noussut valtaisaan suosioon. Aiheesta on keskusteltu vuosia erilaisilla keskustelupalstoilla, joilla pohditaan esimerkiksi sitä, mikä repussa viehättää.

– Kyllä melkeinpä mikä tahansa reppu näyttää tyhmältä siistimpien vaatteiden kanssa. Varsinkin Kanken, joka ei ole mitenkään siistin näköinen, korkeintaan maineeltaan siisti (hipsteri) reppu. Villakangastakki yhdistettynä ekaluokkalaisen koulurepun näköiseen Kankeniin? Kiitos ei, toteaa nimimerkki cherry demi.fissä.

– Ihme kasari-ilmiö tullut muotiin. Me aina lasketaan Kånkenit kaupungilla ja sitten eniten nähnyt saa vinkkupullon, kertoo vierailija vauva.fissä.  


Lue myös:

    Uusimmat