Jauhelihasalaatti 26.2.2001

Toimittaja Pirkko Arstila

200 gr jauhelihaa
3 rkl sipulikeittopussista
1 dl vettä paprikajauhetta
2 rkl ketsuppia tai chiliketsuppia
jäävuorisalaatinkerä tai kiinankaalia
ituja paprikasuikaleita tomaatti kurkunviipaleita
kourallinen taco-chipsejä tai perunalastuja
mustia oliiveja
1 dl juustoraastetta

Ruskista jauheliha öljyssä.Valuta pois ylim. rasva.Mausta ketsupilla ja paprikajauheella. Ripottele sipuli- pussista n. 3 rkl päälle, lisää kahvikupillinen vettä. Sekoita ja anna porista pienellä lämmöllä kunnes vesi on haihtunut. Tarkista maku. Revi salaatti vadille, lisää muut salaattiainekset. Lisää lämmin jauheliha, murskatut chipsit ja viimeiseksi juustoraasre. Tarjoile heti.

Lue myös:

    Uusimmat