Jättisopimuksen saanut NHL-tähti Juuse Saros hämmästyi toimittajien tiedoista

Juuse Saros kommentoi tuoretta NHL-jatkosopimustaan – ”Aika kivuttomasti syntyi” 4:37
Juuse Saros kommentoi tuoretta NHL-jatkosopimustaan – ”Aika kivuttomasti syntyi”

Leijonien ja Nashville Predatorsin tähtimaalivahti Juuse Saros hämmästyi, kuinka nopeasti uutinen hänen jatkosopimuksestaan levisi median tietoon.

TSN:n toimittajat Pierre LeBrun ja Chris Johnston uutisoivat perjantaina aamuyöstä Saroksen solmivan Nashvillen kanssa kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka tuo hänelle 7,74 miljoonan dollarin (noin 7,2 milj. euron) vuosiansiot.

Virallisesti Saros saa kirjata nimensä jatkosopimuspaperiin vasta maanantaina 1. heinäkuuta, kun NHL:n ensi kauden siirtomarkkinat käynnistyvät.

Saros kertoo päässeensä sopuun sopimuksen yksityiskohdista vasta torstaina, joten tiedon nopea leviäminen hämmästytti suomalaisvahtia.

– Se tuli vähän yllättäenkin. Eilen saatiin siitä alustavasti sovittua. Vielä pitää nimet saada paperiin, niin sitten se on sillä selvä, Saros kommentoi MTV Urheilulle.

– Nopeasti löytyi yhteisymmärrys molemmin puolin. Aika kivuttomasti ja nopeasti tuo saatiin kasaan, Saros jatkaa.

29-vuotias Saros pyöri NHL:n siirtorajan kynnyksellä tiuhaan treidihuhujen kohteena, mutta lopulta Nashville piti kiinni tähtivahdistaan. Saros myöntää, että epävarmuus tulevaisuudesta kävi mielessä, mutta ei vaikuttanut omiin suorituksiin jäällä.

– Tietysti sitä aina miettii, muttei sitä pelitilanteessa juuri mieti. Meillä oli jo pidempään ollut (tilanne), kun vuosi aikaisemmin alettiin tekemään treidejä. Ymmärrän sen puolen siitä bisneksestä. Se kuuluu asiaan ja siihen pitää tottua.

– Alettiin hyvässä vaiheessa pelaamaan hyvin ja saatiin hyvä kevät siitä, niin saimme pidettyä kaikki jätkät kasassa, Saros sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat