Lähteet: Juuse Sarokselle 60 miljoonan NHL-jättidiili kouraan

Suomalaismaalivahti Juuse Saros on solmimassa Nashville Predatorsin kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen jääkiekon NHL:ssä, muun muassa TSN ja ESPN raportoivat.

Toimittaja Pierre LeBrun kertoo X:ssä, että yksityiskohtia hierotaan vielä, mutta Predators ja Saros ovat päässeet sopuun kahdeksan vuoden jatkosta. 29-vuotias maalivahti voi allekirjoittaa sopimuksen aikaisintaan maanantaina.

ESPN:n lähteen mukaan sopimus olisi arvoltaan juuri alle 62 miljoonaa dollaria (58 miljoonaa euroa). Toimittaja Chris Johnston kirjoitti X:ssä, että Saroksen sopimuksen arvo olisi noin 7,5 miljoonaa dollaria (7 miljoonaa euroa) kaudessa. 

NHL-huippu

Saroksen nykyisen sopimuksen vuosittainen arvo on viisi miljoonaa dollaria. Tätä nelivuotista kontrahtia on vielä vuosi jäljellä.

Saros lukeutuu NHL:n tähtimaalivahteihin. Kaudella 2021–22 hän sijoittui kolmanneksi äänestyksessä NHL:n parhaasta maalivahdista, jolle ojennetaan Vezina-palkinto.

NHL:ssä vuonna 2015 debytoinut Saros on pelannut koko taalaliigauransa Nashville Predatorsissa. Tilillä on 350 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,7 ja 23 pudotuspelimatsia torjuntaprosentilla 91,1.

Lue myös:

    Uusimmat