Jättimäinen perheyllätys – huippumalli Naomi Campbell, 50, tuli ensimmäistä kertaa äidiksi

Naomi Campbell on pysytellyt hiljaa perheenlisäyksestään tähän asti. 

Brittiläinen huippumalli ja näyttelijä Naomi Campbell julkaisi tiistaina 18. toukokuuta Instagram-tilillään otoksen, jossa hän pitelee kädellään pienen vauvan jalkoja. Kuvatekstissä 50-vuotias huippumalli kertoo, että kyseessä on hänen esikoisensa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaunis siunaus on valinnut minut äidikseen. On niin iso kunnia saada tämä herkkä sielu elämääni, eikä ole sanoja kuvaamaan sitä elämänmittaista sidettä, jonka jaan nyt sinun kanssasi pieni enkelini. Ei ole suurempaa rakkautta, Campbell kirjoitti kuvansa yhteydessä. 

Useat kansainväliset kuuluisuudet ovat onnitelleet Campbellia perheuutisesta. 

– Voi luoja! Tänään on se päivä? Kuinka ehdottoman ihmeellistä. Kuinka onnekas hän onkaan ja kuinka onnekas sinä oletkaan! Kuinka ihmeellinen äiti tulet olemaan. Siunauksia kaikkialla, muotisuunnittelija Marc Jacobs onnitteli tuoretta äitiä. 

Toukokuussa 2017 Campbell kertoi antamassaan haastattelussa haavelievensa äitiydestä, muttei ollut kiirehtimässä asian suhteen. 

– Ajattelen lasten hankkimista kaiken aikaa. Mutta nyt tieteen ansiosta uskon, että voin tehdä sen kun haluan, huippumalli kommentoi tuolloin. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja