Jatkuvasti juhlia järjestänyt yhdysvaltalainen somevaikuttaja ei välittänyt terveysriskeistä – kaupunki ryhtyi järeisiin toimiin: "Useista varoituksista huolimatta..."

Järkyttävä näky: Lomakohteessa ei koronarajoituksista välitetty 0:43
Tässä lomakohteessa koronavirus ei juuri huolettanut.

Viranomaiset katkaisivat 21-vuotiaan somevaikuttajan asunnosta sähköt jatkuvan juhlinnan vuoksi, kertoo Insider.

Suosittu yhdysvaltalainen tiktokkaaja Bryce Hall vähät välitti koronaviruksesta järjestäessään perjantaina 14. elokuuta valtavat 21-vuotissyntymäpäiväjuhlat Los Angelesissa. Juhlista kuvatun ja paljon huomiota saaneen videomateriaalin perusteella bileissä olisi ollut paikalla yli 100 henkeä, eikä kellään ollut maskeja. Juhlissa oli ilmeisesti myös strippareita esiintymässä. Poliisi saapui paikalle ja juhlat loppuivat siihen. Seurauksia oli kuitenkin tulossa lisää.

Brycen kerrotaan asuvan Hollywood Hillsissä yhdessä kahden kaverinsa, Noah Beckin ja Blake Grayn kanssa, mutta juhlat järjestettiin Encinosta vuokratussa tilassa.

Bryce, Noah ja Blake tekevät muutaman muun nuoren kanssa sisältöä TikTokiin The Sway House -nimen alla. Tilillä on 4,7 miljoonaa seuraajaa. Brycen omalla TikTok-tilillä on yli 12 miljoonaa seuraajaa.

Juhlat järjestettiin toisessa asunnossa

New York Timesin toimittaja Taylor Lorenz tviittasi 20. elokuuta, että Brycen ja hänen ystäviensä Hollywood Hillsistä vuokraamasta talosta olisi katkaistu sähköt huomiota herättäneiden Encinon juhlien seurauksena.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-ketjussaan Lorenz jakoi kuvan Los Angelesin pormestari Eric Garcettin lähettämästä tiedotteesta. Siinä Brycen jatkuvaan juhlimiseen kyllästynyt Garcetti kertoo kaupungin päätöksestä katkaista sähköt Brycen asunnosta. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Useista varoituksista huolimatta asunnosta tehtiin yökerho, jossa järjestettiin suuria juhlia julkisten terveysmääräysten vastaisesti, tiedotteessa todettiin.

– Asunnosta on nyt katkaistu sähköt, jotta siellä ei enää järjestettäisi juhlia, jotka ovat vaaraksi yhteisöllemme.

Pormestari tviittasi tapahtuneesta myös omalla Twitter-tilillään. Hän kertoi antaneensa valtuudet katkaista sähköt Brycen Hollywood Hillsin asunnosta.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Insider kertoo, että 4. elokuuta paikalliset terveysviranomaiset varoittivat, että kokoontumiset, joissa osallistujat eivät käytä maskeja tai huolehdi turvaväleistä, ovat valtava terveysriski. 5. elokuuta Garcetti ilmoitti, että sähköt ja vedet voitaisiin katkaista sellaisista asunnoista, joissa järjestetään toistuvasti laajoja kokoontumisia ja tapahtumia.

Brycen kerrotaankin järjestäneen juhlia ennenkin. Esimerkiksi 8. elokuuta hän järjesti suuren illanvieton, johon poliisi tuli paikalle ja antoi juhlijoille varoituksen. Encinossa vietettyihin synttärijuhliin poliisi saapui jälleen paikalle.

New York Post kertoo, että Los Angelesissa on kielletty kaikenlaiset sisällä järjestetyt juhlat, sillä koronavirustapausten määrä on Kaliforniassa noussut jälleen.

Bryce ei ole kommentoinut tapahtunutta medialle

Bryce itse ei ole kommentoinut tapahtunutta. Sen sijaan Lorenz kertoo hänen julkaisseen muun muassa TikTok-videon, jossa soi kappale "Electric Love". Lisäksi kun oltiin alettu huhuta siitä, että sähköt tultaisiin katkaisemaan, kaverukset julkaisivat TikTokissa videon, jonka tekstissä lukee: "Kämppämme valot värisevät jostain syystä".

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat