6-vuotisjuhlat jouduttiin perumaan koronan vuoksi – sadat tuntemattomat tulivat pikkutytön tueksi: "Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä"

Satu osti lapselleen koulutarvikkeita ja tajusi, miten kalliiksi ne tulevat – kehitti tavan auttaa muita perheitä 0:55
Satu osti lapselleen koulutarvikkeita ja tajusi, miten kalliiksi ne tulevat – kehitti tavan auttaa muita perheitä

6-vuotispäiväänsä juhliva Charlie sai valtaisan postitulvan. Tytön juhlat oli jouduttu koronaviruksen vuoksi perumaan.

Charlie Manning sai yli 180 syntymäpäiväkorttia tuntemattomilta ihmisiltä, kertoo CBC. 6-vuotias tyttö joutui perumaan syntymäpäiväjuhlansa koronaviruksen vuoksi, mutta täysin vieraat ihmiset tulivat ihastuttavalla tavalla apuun.

– On mahtavaa nähdä, että ihmiset käyttävät aikaa auttaakseen pientä tyttöä juhlimaan kuusivuotispäiväänsä, isoisä kuvailee.

Täti anoi somessa apua, sadat innostuivat

Kanadalainen Charlie joutui perumaan syntymäpäiväjuhlansa sekä sukulaisten että ystävien kanssa. Tytön täti kertoi tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa ja toivoi, että seuraajat postittaisivat Charlielle onnittelukortteja.

Charlie asuu ja elää isovanhempiensa kanssa. Isoisä Ray Manningin mukaan Charlie saikin postitse noin 180 korttia ja 15 pakettia.

– Kouluvuoden lopuksi pidämme hänelle synttärijuhlat. Tänä vuonna emme voineet pitää niitä, Ray kuvailee.

Paketeissa leluja, yksi onnittelija tilasi kuppikakkuja

Tädin someanomuksen jälkeen Charlie sai postia Englannista, Walesista, Australiasta ja ympäri Yhdysvaltoja. Kaikki kortit olivat perheelle täysin tuntemattomilta ihmisiltä. Yksi heistä oli jopa etätilannut Charlielle kuppikakkuja läheisestä leipomosta.

– Tällaisena aikana näkee ihmisten hyvyyden, se sulattaa sydämen, Ray kommentoi.

Paketeissa oli leluja ja pieniä koruja, ja korteissa kuvia yksisarvisista Disneyn Frozen-hahmoihin. Charlien suosikki oli irlantilaiskortti, koska siinä oli upeita tarroja.

Charlien juhlia kuvattiin myös YouTubeen:

"Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä"

Perhe kiittää jokaista tyttöään muistanutta.

– Nämä ihmiset eivät tunne meitä, mutta tästä saa hyvän kuvan siitä, että tällaisina aikoina maailmassa on vielä hyviä ihmisiä. Ihmiset välittävät, isoisä kiitteli paikallislehdessä.

Lue myös:

    Uusimmat