Jatkoaika: Raimo Summanen pimahti kesken ottelun – raivosi ja haukkui pedofiiliksi

Espoo Unitedin valmentaja Raimo Summanen menetti pahasti malttinsa Mestiksen pudotuspeleissä, uutisoi Jatkoaika.

Summanen menetti malttinsa, kun Espoo Unitedin maali Kokkolan Hermestä vastaan hylättiin avauserän lopulla. Hylkäyksen syy oli Kokkolan jäähallin tulostaulun pelikello, joka ei ollut maalin syntyaikaan käynnissä.

Raivo purkautui päätöserässä Summasen hyökätessä verbaalisesti Hermeksen valmentajan Antti Karhulan kimppuun. Summanen kutsui Karhulaa toistuvasti pedofiiliksi ja syytti häntä käskytyksestä. Jatkoajan julkaisemalla äänitteellä kuuluu, kuinka katsomossa olevat lapset huutavat Summaselle takaisin "Raimo ulos!".

United voitti ottelun lopulta 3-2 ja otti puolivälieräsarjassa niin ikään 3-2-johdon. Kaikki ottelut ovat päättyneet vierasjoukkueen voittoon.

Mopo on ennenkin karannut Summasen käsistä. Esimerkiksi helmikuussa 2013 HIFK:n päävalmentajana toiminut Summanen otti paikallispelissä Jokereiden päävalmentajan Tomi Lämsän kohteekseen. Alatyyliset ja törkeät kommentit poikivat Summaselle viiden ottelun toimitsijakiellon sekä HIFK:lle kymppitonnin sakot. KHL:ssä valmentaessaan vastaavia tapauksia oli useampia.

Katso ja kuuntele alla olevalta videolta Summasen kommentit vuodelta 2013. Huudot alkavat ajassa 0.33 ja päättyvät videon lopussa.


Lue myös:

    Uusimmat