Mainos

Jätä minut rauhaan -neuleella on selkeä viesti – täydellinen lahja introvertille!

Markkinoille on nyt saatu neule, jolla isket helposti kaksi kärpästä yhdellä iskulla; välttelet ihmisiä ja pysyt lämpimänä. Voiko parempaa olla?

Tämä neule tekee sosiaalisten tilanteiden välttelemisestä mukavampaa kuin koskaan aiemmin! Se pelastaa sinut ikäviltä kohtaamisilta niin ruuhkabussissa kuin maanantaiaamuna työpaikan kahvihuoneessa. Kaiken tämän lisäksi tämä Jätä minut rauhaan -neule pitää sinut lämpimänä kylmimpinäkin talvipäivinä. Onko tässä vastaus unelmiisi? 

Muokattavaa paitaa voit käyttää kolmella tapaa

Tätä luomusta kaupittelevan nettisivuston mukaan neule on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää peräti kolmella eri tapaa. Voit kääriä kauluksen kaulallesi, jättää sen hartioillesi tai vaihtoehtoisesti ottaa käyttöön Jätä minut rauhaan -moodin, jossa kaulus vedetään pään yli ja suljetaan vetoketjulla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jätä minut rauhaan -moodi on ennemminkin kannanotto kuin funktionaalinen vaatekappale. Jos huomaat käyttäväsi Jätä minut rauhaan -toimintoa paljon, voit lisätä siihen silmäreiät, neuleen kuvauksessa kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä nerokas keksintö on lahjakkaan Ruth Grace Wongin käsialaa, joka nettisivuillaan neuvoo, kuinka jokainen meistä voi luoda itselleen oman turvapaikan vaikkapa joulun pyhiksi.

***

0:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.