Jasper Pääkkösen ja Aku Louhimiehen rakkaat hehkuivat raskauden onnea Omerta-elokuvan punaisella matolla

5:32
Toimintatrilleri Omerta 6/12 saa ensi-iltansa tulevana perjantaina – näyttelijä Jasper Pääkkönen ja ohjaaja Aku Louhimies MTV:n haastattelussa

Omerta 6/12 -elokuva saa ensi-iltansa tulevana perjantaina

Omerta 6/12 -elokuvan kutsuvierasnäytös oli eilen Helsingin Tennispalatsissa. Kutsuvieraiden joukossa oli niin elokuvan näyttelijöitä kuin myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Elokuvan päätähti Jasper Pääkkönen ei kiireidensä vuoksi antanut kutsuvierasnäytöksessä haastatteluita, mutta hän saapui poseeraamaan punaiselle matolle puolisonsa Alexandra Escatin kanssa. Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. He paljastivat kesällä sosiaalisessa mediassa, että heille on tulossa tyttö.

Omerta 6/12 -elokuvan ohjaaja Aku Louhimiehestä on Pääkkösen tavoin tulossa isä. Louhimies odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan puolisonsa, stylisti Sofia Oksasen kanssa. Oksanen hehkui raskauden onnea elokuvan kutsuvierastilaisuudessa.

Omerta 6/12 nousi otsikoihin viime vuoden marraskuussa, kun ohjaaja Antti J. Jokinen jäi elokuvan tuotannosta sairauslomalle. Ohjaajaksi hänen tilalleen tuli vakituisesti joulukuusta 2020 lähtien Aku Louhimies.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja