Jasper Pääkkönen ja Alexandra-rakas: Vauva tulossa! Julkistivat pienokaisen sukupuolen hulppeissa juhlissa

0:12
Alexandra Escat hurmasi suomalaiset Linnan juhlissa vuonna 2018 - tällaisessa tyylissä hän edusti Jasper Pääkkösen rinnalla

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat paljasti Instagramissa parin odottavan perheenlisäystä.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen puolisonsa Alexandra Escat odottavat perheenlisäystä. Escat julkisti asian Instagram-tilillään myöhään keskiviikkoiltana Suomen aikaa.

Kaunotar julkaisi kaksi videota hulppeista juhlista, jotka pari oli järjestänyt Ibizalla. Juhlissa kävi ilmi, että perheeseen odotetaan tyttövauvaa. Sukupuoli paljastui, kun Pääkkönen ja Escat leikkasivat yhdessä ensimmäisen palan täytekakusta, jonka sisusta paljastui vaaleanpunaiseksi.

– Se on tyttö! kirjoittaa Escat, jonka pyöristynyt vauvavatsa erottuu jo selvästi videolla.

Toisella videolla näkyy, kuinka pari juhlii asiaa villisti ystäviensä kanssa. Escat kuvailee tilanteen olleen erittäin jännittävä.

– Olemme onnekkaita, että saimme jakaa tämän niin monien ystäviemme kanssa. Kiitos kaikesta rakkaudesta, siunauksesta ja onnesta, hän kiitteli.

Videoihin satoi nopeasti onnitteluja useilta suomalaisjulkimoilta, kuten Jukka ja Chachi Hildéniltä, Mikko Leppilammelta, Krista Kososelta ja Manuela Boscolta.

Pari on pitänyt yhtä jo useamman vuoden. Escat varasti suomalaisten huomion itsenäisyyspäivänä 2018, kun hän käveli puolisonsa rinnalla kättelemään presidentti Sauli Niinistöä ja Jenni Haukiota Linnan juhlissa. Suomalaissuunnittelija Mert Otsamon kullansävyiseen luomukseen pukeutunut Escat ja Pääkkönen olivat yksi illan seuratuimmista pariskunnista.

Escat on useaan otteeseen hehkuttanut näyttelijärakkaansa kotimaata Instagram-seuraajilleen ja julkaissut upeita kuvia Suomen luonnosta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja