Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi upean kuvan Suomen luonnosta – juhlisti pörröisen seuralaisen kanssa

0:12
Jasper Pääkkösen seuralainen Alexandra Escat säväytti upealla tyylillään Linnan juhlissa 2018

Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat juhlisti syntymäpäiväänsä suomalaisessa luontomaisemassa yhdessä pariskunnan Taiga-koiran kanssa.

Näyttelijä Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat vaikuttaa viihtyvän Suomen maisemissa. Espanjalais-filippiiniläinen kaunotar julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään upean otoksen Suomen luonnosta ja paljasti viettäneensä syntymäpäiväänsä 30. maaliskuuta. 

Kuvassa Escatin kanssa poseeraa pariskunnan samojedi Taiga. Kuvatekstistä käykin ilmi, ettei Escat ollut seurueen ainoa syntymäpäiväsankari.

– Hyvää syntymäpäivää meille! Taiga ja minä olemme molemmat syntyneet samana päivänä, 30. maaliskuuta, mutta ikäeroa on kolmisenkymmentä vuotta, Escat kirjoittaa.

– Kiitos syntymäpäivätoivotuksista. En ole vastannut kenellekään, koska olen pysytellyt offline-tilassa ja elänyt hetkessä, hän kertoo viimeaikojen kuulumisistaan lyhyesti.

Taiga-koiralle syntymäpäivä oli mitä ilmeisimmin ensimmäinen laatuaan, sillä Pääkkönen kertoi Instagram-tilillään pörheän pennun saapuneen perheeseen viime vuoden toukokuussa.

Escat varasti suomalaisten huomion itsenäisyyspäivänä 2018, kun hän käveli puolisonsa rinnalla kättelemään presidentti Sauli Niinistöä ja Jenni Haukiota Linnan juhlissa. Suomalaissuunnittelija Mert Otsamon kullansävyiseen luomukseen pukeutunut Escat ja Pääkkönen olivat yksi illan seuratuimmista pariskunnista.

Escat on useaan otteeseen hehkuttanut näyttelijärakkaansa kotimaata Instagram-seuraajilleen. Kesällä 2019 kaunotar kirjoitti löytäneensä Suomesta kaipaamansa rauhan.

– Löysin meditointipaikkani... Enkä tarkoita tätä kiveä tällä kauniilla tyynellä järvellä. Kesäaika on aina tarkoittanut minulle Välimerta, ystäviä ja tanssimista aamusta iltaan. Elämässä tärkeintä on tasapaino, ja tästä pohjoisesta maasta olen löytänyt kaipaamani rauhan. Tämä on salainen lepopaikkani ja paikka, jota voin myös kutsua kodiksi, hän tunnelmoi julkaistuaan eteerisen kuvan suomalaisesta järvimaisemasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja