Mainos

Jasmine yritti saada lemmikistään hauskan joulukuvan, mutta koira oli eri mieltä – yrmeämpää kuvaa saa hakea!

Tuntuuko, ettet oikein pääse joulutunnelmaan? Ei hätää, et ole todellakaan ainut.

Somekuuluisuus, yrmeän näköinen siperianhusky Anuko ei erityisemmin innostunut omistajansa järjestämistä joulukuvauksista. Poronsarviin ja kaulahuiviin puettu lemmikki katsoo jäisellä katseellaan kameraa kuin kylmäverinen murhaaja. 

Anukon omistaja Jasmine kuitenkin kertoo, että happamien kasvojen takaa löytyy täysin päinvastainen luonne.

– Anuko on useimmiten rento ja hyvin hiljainen. Hän ei ole komenteleva, eikä pidä erityisemmin halailusta. Anuko kuitenkin seuraa minua kuin pieni varjo, ja lohduttaa minua, kun sitä eniten tarvitsen. Hän on auttanut minua merkittävästi mielenterveysongelmissani, Jasmine kertoo Bored Panda -sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jasmine kärsi mielenterveysongelmista, ja kuuli monilta tuttaviltaan koiran hankkimisen saattavan olla avuksi. Hän löysikin sielunkumppanuuden tuolloin vasta viisiviikkoisen Anukon kanssa. Murhaajalta näyttävä lemmikki osoittautui hengenpelastajaksi.

– Olin itsetuhoinen ja masentunut saadessani Anukon. Elin elämääni käytännössä sängystä käsin. Anuko kannusti minua nousemaan ylös raittiiseen ulkoilmaan. Ilman häntä olisi varmaan edelleen sängyn pohjalla – tai minulle olisi käynyt vieläkin huonommin.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Vaikkei siis Anukon kärttyisestä ilmeestä ehkä niin heti osaisi olettaa, on koira onnistunut tekemään Jasminesta taas onnellisen. Kenties tympeän oloinen Anukokin hymyilee salaa poronsarvet päässään tyytyväisyyttään.

Lähde: Bored Panda

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.