Jarmo Kekäläinen kiinnitti suomalaismaalivahdin Columbukseen – vastuuta luvassa

Jääkiekon NHL-seura Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on sorvannut vuoden jatkosopimuksen suomalaismaalivahti Joonas Korpisalon kanssa. Korpisalo saa vuodestaan palkkaa 1,15 miljoonaa dollaria eli 1 miljoonaa euroa.

Korpisalo on edustanut koko NHL-uransa ajan Columbusta. Kaudella 2015–16 taalaliigassa debytoinut maalivahti on kaikkiaan pelannut NHL:ssä 90 ottelua torjuntaprosentilla 90,7. Kuluneella kaudella Korpisalo torjui Blue Jacketsissa 29 NHL-ottelua torjuntaprosentilla 89,7.

Kekäläinen kertoo, että ensi kausi tulee tarjoamaan Korpisalolle, 25, "erinomaisen mahdollisuuden" osoittaa kykynsä NHL:ssä. Kekäläinen sanoo olevansa myös luottavainen, että Korpisalo on valmis haasteeseen. 

– Hän on pelannut niukasti viimeisten kolmen kauden aikana ja se voi olla vaikeaa, erityisesti nuorella maalivahdille, mutta hänellä on kaikki työkalut – koko, nopeus, atleettisuus ja intohimo voittamiseen – mitä vaaditaan olemaan erittäin menestyksekäs maalivahti tässä liigassa, Kekäläinen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Columbuksen ykkösvahtina viime kausina toiminut Sergei Bobrovski on yhä vapaa agentti, ja hänen on ounasteltu siirtyvän Florida Panthersiin.

Lue myös:

    Uusimmat