Janni Hussi erottuaan NHL-tähdestä: Toivottavasti alkaisi myötätuuli puhaltamaan tähän risukasaan

Fitnesstähti Janni Hussi ja NHL-jääkiekkoilija Lauri Korpikoski olivat yhdessä neljä vuotta. Hussi on tänään maanantaina kirjoittanut blogiinsa ensimmäistä kertaa parin eron jälkeen. 

Tieto Janni Hussin ja NHL-jääkiekkoilija Lauri Korpikosken erosta levisi viime viikolla. Korpikoski muutti Yhdysvaltoihin ja Hussi jäi Suomeen. Hussi myöntää blogissaan unen olleen viime aikoina tiukassa ja stressikäyrien olleen koholla. Tästä syystä hän veikkaakin saaneensa nyt flunssan.

– Uni ja ruokailu ovat olleet viime viikoina todella huonolla mallilla, stressi-käyristä puhumattakaan, joten voin vain kuvitella, millaisilla kierroksilla vastustuskyky oikein on käynyt ja yrittänyt epätoivoisesti sotia pieniä vihreitä pöpöjä vastaan.

Hussi toivoo kuitenkin parempien aikojen nyt koittavan.

– Toivottavasti nyt alkaisi kuitenkin vihdoin jo myötätuuli puhaltamaan myös tähän risukasaan. Niinkai se sitten vaan on, että kaikki mahdolliset ja mahdottomat ikävät asiat aina kasaantuvat ja rysähtävät päälle kerralla. Mutta sieltäpä sitä sitten noustaan entistäkin vahvempana ja empaattisempana ihmisolentona. Ajan kanssa, mutta noustaanpa kumminkin, Hussi kirjoittaa. 

Korpikoski solmi sopimuksen Dallas Starsin kanssa, joten jääkiekkoilija laittoi Turussa olevan omistusasuntonsa myyntiin. Korpikoski lähti Yhdysvaltoihin ja Hussi jäi Suomeen. 7. marraskuuta Hussi vahvisti eron MTV:lle ja kertoi muuttaneensa pois Turusta.

– Vahvistan eron. Olen muuttanut Helsinkiin, Hussi kommentoi MTV.fille viime viikolla. 

Lue myös:

    Uusimmat