Janni Hussi blogissaan epäonnistuneesta lomamatkastaan: "Kun unelmalomasta tulee painajaista"

Televisiokasvo Janni Hussi kertaa blogissaan taannoisen lomansa ikäviä käänteitä.

Janni Hussi julkaisi blogikirjoituksen, jossa hän paljastaa, kuinka hänen taannoinen lomamatkansa ei ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Hussi valotti tapahtumia myös Instagram-tilillään.

– Kun unelmalomasta tulee painajaista, Hussi kirjoittaa Instagramissa.

Hussi kertoo blogissaan saaneensa Karibialla erittäin huonoa palvelua paikallisilta.

– En muista hetkeen saaneeni missään maassa niin huonoa ja töykeää palvelua, kuin sain St. Maartenilla. En todellakaan sano, että maata jalkojeni alla pitäisi palvoa, mutta kyllä minulla silti jonkilainen käsitys asiakaspalvelusta on, Hussi kirjoittaa.

Huonon asiakaspalvelun lisäksi lomamatkan jälkeen hän sai kokea vielä ikävämmän yllätyksen, kun hänen maksukortiltaan veloitettiin yllättäen rahaa jälkikäteen.

– Olin ollut jo monta päivää Jenkkien puolella, kun veloituksia kortiltani tehtiin vielä erään hotellin nimissä. Tiedän kyllä saavani rahani ennemmin tai myöhemmin takaisin, mutta kyllähän tästä rehellisyyden nimissä aika ikävää ylimääräistä säätöä koitui, pettynyt Hussi jatkaa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Hussi nähtiin viime vuonna osallistumassa lukuisiin televisiokilpailuihin. Urheilullisuudestaan tunnettu juontaja kisasi sekä Selviytyjät, että Fort Boyard -ohjelmissa, joissa hän selviytyi molemmissa finaaliin asti. Jälkimmäisestä Hussille tarttui mukaan voitto, kun Sininen joukkue vei voittopotin.

Hussi on syksystä lähtien seurustellut Joel Harkimon kanssa. Kaksikko oli viime vuoden loppupuoliskolla yhteisellä Floridan matkalla.

Lue myös:

    Uusimmat