Janne Katajan hometalon purkaminen alkoi

Järeä kaivinkone purkaa maanantaina Janne Katajan hometalon maan tasalle.

Janne Katajan runsas toista vuotta kestänyt painajainen alkoi Riihimäellä sijaitsevasta vanhasta hirsisestä kotitalosta. Perhe asui siinä parisen vuotta. Sitten Janne myi talon tuttavalleen, mutta yllättäen upea talo paljastuikin hometaloksi.

Janne Kataja huokaa helpotuksesta, sillä tämän päivän aikana järeän kaivinkoneen purkukalusto runtelee hometalon epämääräiseksi lauta - ja jätekasaksi.

Janne Kataja, miltä talon purkupäätös tuntui?

– Hyvältä. Ikinä en olisi uskonut, että sanon näin. Tämä on kuitenkin ollut unelmien talo, olenhan lapsesta saakka haaveillut, että asuisin täällä. Rumba on ollut pitkä ja puuduttava, täynnä aggressiivisuutta. Tähän prosessiin on liittynyt oikeudenkäynti ja oikeudenkäyntiin liittyy aina riitelyä, suosikkijuontaja sanoo.

Janne Kataja on puhunut julkisuudessa avoimesti tuntojaan hometalosta ja varoittanut muita. Runsas viikko sitten Janne järjesti hometalossa avointen ovien päivän, jolloin jokaisella halukkaalla oli mahdollisuus henkilökohtaisesti todeta homevauriot ja haistaa hengenvaarallinen katku. Paikalla oli myös asiantuntijoita kertomassa hometalon vaaroista.

Janne Kataja päätti, ettei aio enää puhua hometalosta julkisuudessa.

–Tämä on vaikuttanut ihmissuhteisiin ja koko elämään. Nyt haluan katsoa eteenpäin ja olla vain ammatillisten asioiden kanssa esillä julkisuudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat