Jani Sievinen julkaisi otoksen vuosien takaa – poseeraa valmentaja-isänsä kanssa: "Ihan samannäköisiä"

9:00
Häitään lykkäämään joutunut Jani Sievinen kertoi erikoisista polttareistaan Vappu ja Marja Livessä

Ex-uimari Jani Sievinen muisti Instagramissa isäänsä Esa Sievistä vanhan valokuvan kera valmentajan päivän kunniaksi.

Entinen huippu-uimari Jani Sievinen muisteli monien muiden entisten ja nykyisten urheilijoiden tapaan valmentajaansa sosiaalisessa mediassa perjantaina, jolloin vietettiin valmentajan päivää.

Sievinen julkaisi Instagram-tilillään otoksen, jossa hän poseeraa valmentaja-isänsä Esa Sievisen kanssa vuonna 1982. Isä ja poika ovat pukeneet ylleen samanlaiset t-paidat.

Sievisen seuraajilta ei jäänyt huomaamatta, ettei yhdennäköisyys jää siihen. Esa Sievistä voisi nimittäin kuvassa erehtyä luulemaan Jani Sieviseksi itsekseen.

– Ootte kyl ihan samannäköisiä aikuisiällä, eräs seuraaja kiteytti.

Esa Sievinen kertoi keväällä Vihdin Uutisille antamassaan 70-vuotishaastattelussaan, että kaksikko treenasi kovaa jo kun Jani oli 8-vuotias.

– Herätys oli klo 04. Lähdimme kävelemään uimahallille. Treenasimme siellä tunnin, sitten aamupalalle, ja klo 5.45 lähdettiin takaisin kotiin. Minä lähdin Postiin Helsinkiin töihin klo 6.15. Siellä tein täydet tunnit puusepän hommia, tulin kotiin, join kupin kahvia ja lähdettiin Janin kanssa uimahalliin. Kotona olimme klo 19.30. Maanantaista sunnuntaihin, ei ollut ainuttakaan vapaapäivää, ei kesälläkään.

Isä-Sievisen mielestä kaksikolla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin menestyä.

– Kaikkeahan voi puhua, mutta jos puhuu, myös teot pitää olla samalla tasolla. Jani ei valittanut koskaan.

Myös Jani Sievinen on isä. Hänellä on ex-puolisonsa Mari Samuelsenin kanssa kolme tytärtä. Tyttäret asettuivat äitinsä kanssa tämän kotimaahan Norjaan vanhempien erottua vuonna 2014. Sievisellä on myös kaksi poikaa ensimmäisestä avioliitostaan Susanna Sievisen (nyk. Ingerttilä) kanssa.

Sievinen on seurustellut jo pidemmän aikaa Maria Nyqvistin kanssa. Pari kihlautui vuonna 2019 ja häitä oli tarkoitus tanssia Lapissa maaliskuussa, mutta koronavirus sotki suunnitelmat ja juhlapäivää jouduttiin lykkäämään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja