Jani Sievisen 6-vuotias tytär esitti tiukan kysymyksen isälle – ex-uimari joutui tukalaan tilanteeseen: "Se oli virhevastaus"

9:00
Häitään lykkäämään joutunut Jani Sievinen kertoi erikoisista polttareistaan Vappu ja Marja Livessä

Jani Sievinen kertoo Instagramissa Alma-tyttärensä esittäneen isälle tiukan kysymyksen.

Entinen huippu-uimari Jani Sievinen kertoi keskiviikkona Instagramissa joutuneensa tukalaan tilanteeseen 6-vuotiaan tyttärensä kanssa.

Sievinen julkaisi kuvan tyttärestään Almasta uimahallilla ja kertoi tytön esittäneen matkalla treeneihin tiukan kysymyksen isälleen.

–  Alma kysyi eilen matkalla treeneihin "koska sulla alkaa iskä kuukautiset?". Totesin vain, että pojilla niitä ei ole ja iskän seuraava vaihe onkin vaipat, Sievinen kertoo ja paljastaa, ettei tytär tyytynyt vastaukseen.

Seurauksena isä joutui tukalaan tilanteeseen.

–  Oli virhevastaus, sillä jouduin norjaksi selittelemään vastaustani, ex-uimari kertoo.

Alma on Sievisen ja tämän ex-puolison Mari Samuelsenin kolmesta tyttärestä nuorin. Tyttäret asettuivat äitinsä kanssa tämän kotimaahan Norjaan vanhempien erottua vuonna 2014. Sievisellä on myös kaksi poikaa ensimmäisestä avioliitostaan Susanna Sievisen (nyk. Ingerttilä) kanssa.

Sievinen on seurustellut jo pidemmän aikaa Maria Nyqvistin kanssa. Pari kihlautui vuonna 2019 ja häitä oli tarkoitus tanssia Lapissa maaliskuussa, mutta koronavirus sotki suunnitelmat ja juhlapäivää jouduttiin lykkäämään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja