Jane Fonda: Harrastan nyt elämäni parasta seksiä!

Näyttelijä Jane Fonda on vihdoin löytänyt kaipaamansa läheisyyden. Tähti hehkuttaa seksielämänsä olevan nyt parempaa kuin koskaan.

Kolmesti naimisissa ollut näyttelijä Jane Fonda, 74, tapasi nykyisen kumppaninsa Richard Perryn ensimmäistä kertaa jo 40 vuotta sitten. Tähti kertoo löytäneensä hänen kanssaan todellisen läheisyyden ja olevansa itsevarmempi halujensa suhteen kuin koskaan aiemmin.

– Kun polveni vaihdettiin kaksi ja puoli vuotta sitten, löysin rakastajan. Hänen nimensä on Richard Perry ja hän on 70-vuotias musiikkituottaja. Kun muutin hänen kanssaan yhteen käytin yhä kainalosauvoja. Emme ole olleet erossa sen koommin, Fonda sanoo.

Fonda kertoo läheisyyden olleen asia, jonka hän halusi elämässään löytää ennen kuolemaansa.

– Ainoa asia, josta en koskaan ole tiennyt, on todellinen läheisyys miehen kanssa. Se oli asia, jonka halusin todella löytää ennen kuolemaani. Se tapahtui Richardin kanssa. Tunnen olevani täysin turvassa hänen kanssaan. Usein, kun rakastelemme, näen hänet sellaisena kuin hän oli 30 vuotta sitten, Fonda kuvailee.

– Olen nyt 74-vuotias, eikä seksielämäni ole koskaan ollut näin tyydyttävää. Nuorena minulla oli monia estoja, enkä tiennyt mitä haluan, Fonda lisää.

Fonda myöntää muuttaneensa itseään miellyttääkseen kulloinkin elämässään ollutta miestä, mutta syyttää isäänsä, näyttelijä Henry Fondaa ongelmistaan.

– Olin aina hyvin rohkea nainen, valmiina kohtamaan valtionjohdon, mutta en miehiä. Olin kameleontti, nainen, jonka miehet halusivat minun olevan. En halua tehdä halpoja analyyseja, mutta kyllä se jättää arpensa, kun oma isä ei kykene näyttämään tunteitaan, Fonda muistelee brittiläiselle HELLO! -lehdelle.


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja