Jane Fonda, 73, on yhtä timmi kuin 80-luvulla, katso kuvat!

Jane Fondan kuntoiluvideo oli 80-luvulla suuri hitti. Nyt rautarouva vetää ylleen samanlaisen bodyn kuin 28 vuotta sitten – ja näyttää yhä timmiltä!

Näyttelijä Jane Fonda matkusti hiljattain ajassa taaksepäin ja veti ylleen 80-luvulta tutun trikooasun The Today Show -ohjelmassa. Punamustaraitainen body oli kopio alkuperäisestä versiosta, josta tuli kuuluisa hänen megasuositun Jane Fonda Workout -videon myötä kultaisella 80-luvulla. Hän oli viimeistellyt asun samaan tapaan kuin silloinkin: punaisilla säärystimillä, mustilla legginseillä ja mustalla vyöllä.

Fonda näyttää 73-vuotiaana yhtä solakalta kuin 28 vuotta sitten, jolloin hänen aerobic-videonsa aloitti hurjan fitness-buumin. Kaikkien aikojen kotivideota myytiin 17 miljoonaa kopiota. Sen myötä Fonda julkaisi aiheesta lisää erilaisia kunto-ohjelmia, kirjoja ja ääninauhoja. Vuonna 1995 hän jäi eläkkeelle kuntoilun alalta, mutta palasi kehiin viime vuonna julkaisten fitness-aiheisen DVD:n vanhemmalle yleisölle.

– On tärkeää kuntoilla, kun olet nuori. Mutta se on myös tärkein ainesosa menestyvään ikääntymiseen. Se vaikuttaa suuresti kaikkiin elämänalueisiisi ja kehoosi. Olen nyt onnellisempi kuin ennen ja sitä en osannut odottaa 73 ikävuodelta, Fonda sanoi ohjelman haastattelussa.

Fondalle on myös tehty kauneusleikkauksia leukaan, kaulaan ja silmien alle.

– Minä vain päätin haluavani ostaa itselleni aikaa ja haluan näyttää enemmän siltä, miltä minusta tuntuu, Fonda kertoo.

Näyttelijä kiertää parhaillaan New Yorkissa mainostamassa uutta kirjaansa Prime Time: Love, Health, Sex, Fitness, Friendship, Spirit — Making the Most of all of Your Life. Ensi vuonna hänet tullaan näkemään muun muassa elokuvassa Peace, Love & Misunderstand.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja