Jamie Oliver loihtii AVAlla herkkuja kreikkalaisista raaka-aineista

Julkkiskokki Jamie Oliver perehdyttää katsojat etnisten herkkujen pariin. Tällä kertaa Oliver luo herkkuja kreikkalaisista raaka-aineista.

Jamie Oliverin etniset herkut -sarjassa Jamie Oliver matkustaa maksimissaan neljän tunnin lentomatkan päähän kotikaupungistaan Lontoosta, ja kokkaa kaikissa kohteissaan herkullista paikallista ruokaa tuttuun ronskiin tyyliinsä.

Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua.

Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat