Jaloissa jokatytön unelmat: Klassikkotennarit sopivat arkeen ja juhlaan

Syksyn kolkutellessa ovella monet sujauttavat jalkaansa mielihyvin mukavat lenkkarit tai sitäkin tyylikkäämmät tennarit. Mutta millaisten asukokonaisuuksien kanssa nämä rennot jalkineet sopivat – ei kai sentään pitsimekkojen? Katso kuvat ja inspiroidu, sillä nämä kengät tuntuvat sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tennarit eivät ole koskaan poissa muodista: niitä näkyy katukuvassa niin kesät ja talvet niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Etenkin Converse-jalkineet kylpevät suosiossa niin tavallisten tallaajien kuin tähtienkin keskuudessa.

Ensimmäiset Converse-kengät näkivät päivänvalonsa jo yli sata vuotta sitten vuonna 1908, kun Marquis Mills päätti aloittaa täysin uudenlaisen yrityksen joka valmistaisi kumipohjaisia lenkkareita (ja siinä samassa autonrenkaita). Koripallokengiksi tarkoitetut All Star -töppöset nousivat suureen suosioon maailmalla ja nykyään näitä kumipohjatennareita näkee kaikkialla.

Millaisten asukokonaisuuksien kanssa nämä monikäyttöiset klassikkotennarit oikein sopivat? Katso MTV Lifestylen kokoamat vinkit alta:

Nahkatakin kaveri

Nahkatakki voi helposti näyttää liian jykevältä sorjan naisen hartioilla – yleisilmettä voi keventää helposti esimerkiksi puolipitkillä shortseilla ja tennareiden yhdistelmällä. Converse-tennarit ovat myös farkkuja rakastavan naisen valinta.

Tomboy Chic – Poikatyttö

Poikatyttö-look onnistuu loistavasti pukeutumalla hitusen rosoisesti tai letkeän löysästi. Tyttömäisyyttä tyyliin saa meikkivalinnoilla, kuten vaikkapa tulipunaisella huulipunalla. Katu-uskovuus on taattu, jos jalkoihin sujauttaa klassikkotennarit.

Mustanpuhuvat, back to black -naiset

Onko lempivärisi musta tai lookisi kenties rokahtavampi? Valitse jalkaasi tennarit, joissa on esimerkiksi niittejä.

Väripilkkuja ja housupukuja

Vaikka musta ja valkoinen ovat tennareissa ne suosituimmat värit, uskalla repäistä ja sujauttaa jalkaasi vaaleanpunaiset, keltaiset tai vaikka Marimekkokuosilla varustetut Converse-jalkineet! Väripilkut jaloissa piristävät asukokonaisuutta hetkessä.

Pitsiä, mekkoja ja ballerinoja

Tennarit sopivat hyvin esimerkiksi shortsien, kesämekon tai hameen kanssa, mutta harvalle tulisi kuitenkaan mieleen laittaa klassikkotennareita juhlaan! Kuitenkin monet punaisen maton keikarit ja nuoremmat naisenalut ovat uskaltaneet astella juhlaan iltapuvussa ja tennareissa. Olisitko uskonut, että klassikotennarit sopisivat näin loistavasti pitsimekon kanssa?


Onko sinulla klassikkotennareita? Millaisia asukokonaisuuksia yhdistelet niiden kanssa? Kommentoi!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja