Jalkapallon Mestarien liiga jatkaa C Morella vuoteen 2024 saakka!

MTV tarjoaa yksinoikeudella Suomessa jalkapallon Mestarien liigan kaikki ottelut kevääseen 2024 asti. Telian uuteen TV/Media-yksikköön kuuluvat MTV, TV4 ja C More ovat hankkineet Mestarien liigaan yksinoikeudet sekä Suomessa että Ruotsissa vuoteen 2024 saakka. Ruotsissa oikeudet astuvat voimaan kauden 2021-2022 alusta.

MTV on välittänyt UEFA:n Mestarien liigan ottelut sekä studiolähetykset Suomessa C Moren lineaarikanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa kaudesta 2018-2019 alkaen. Nykyinen sopimus on voimassa kauden 2020-2021 loppuun, jonka jälkeen uusi sopimus astuu voimaan.

Uusi mediaoikeuksien sopimus kattaa kaikki UEFA:n Mestarien liigan ottelut viimeiseltä karsintakierrokselta eteenpäin: play-off-kierros, ryhmävaihe, pudotuspelit ja finaali. Lisäksi sopimukseen kuuluvat esitysoikeudet UEFA Youth Leagueen sekä UEFA Super Cupiin, jossa vastakkain asettuvat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat.

– UEFA:n Mestarien liigassa maailman parhaat pelaajat taistelevat seurajalkapallon himotuimmasta pokaalista. Kuten viime vuodet ovat osoittaneet, Mestarien liigan sykettä nostattavat käänteet ovat omassa luokassaan. Esimerkiksi Liverpoolin uskomaton nousu keväällä 2019 Barcelonaa vastaan osoitti, että mikä tahansa on mahdollista! Jalkapallon kruununjalokivi jatkaa osana C Moren väkevää huippu-urheilukattausta – se on upea juttu, hehkuttaa MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

– C More on huippu-urheilun koti MTV:llä. Meillä on maailman kovatasoisimpia sarjoja, korkealuokkaiset toteutukset ja Suomen parhaimmat urheiluasiantuntijat. Maanantaina saimme C Moren urheiluperheeseen täydennystä, kun uutisoimme jääkiekon SM-liigan tuotannon siirtymisestä MTV:lle, Leppänen täydentää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja