Liiga osaksi MTV:n urheilutarjontaa – "Kiekkoviihteen katselukokemus paranee entisestään"

Jääkiekkoileva maailma elää kummallista vaihetta - mitä korona muuttaa, vai muuttaako mitään? 4:59
Tulosruutu 7. toukokuuta: Jääkiekkoileva maailma elää kummallista vaihetta – mitä korona muuttaa, vai muuttaako mitään?

Pohjoismaiden suurin tv-yhtiö Telia Company on keskittänyt laajentuneen tv-sisällöntuotantonsa Pohjoismaissa ja Baltiassa uuteen TV/Media-liiketoimintayksikköön. Siihen kuuluvat Telia TV, MTV ja C More Suomessa sekä ruotsalainen TV4 ja C More. Tiivistyvän yhteistyön myötä myös jääkiekon Liigan tv-tuotanto siirtyy Suomessa MTV:lle ja Liiga liittyy osaksi MTV:n näyttävää urheilutarjontaa.

Telia Finlandin toimitusjohtaja Heli Partanen iloitsee sitä, että uudessa mediayksikössä yhdistyvät pohjoismaiset laadukkaat sisällöt ja yhteydet. 

– Haluamme tarjota parhaat elämykset tv-ruuduilta. MTV:llä on vuosikymmenien kokemus eri urheilulajien televisioinnista ja tuottamisesta. Nyt kun MTV osana Telia Companya ottaa Liigan tv-tuotannosta vastuun, kiekkoviihteen katselukokemus paranee entisestään, Partanen toteaa. 

MTV Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen alleviivaa, että tavoitteena on tehdä Liigasta yhä suurempi, koko kansan puheenaihe.

– Telia on nostanut Liigan katselukokemuksen uudelle tasolle ja tuonut edelläkävijänä uusia tapoja koko Suomen rakastaman urheilulajin seuraamiseen. On mahtavaa, että pääsemme nyt valjastamaan koko tv- ja mediaosaamisemme Liiga-näkyvyyden ja -ilmiön kasvattamiseksi. Suomen suurimpana kaupallisena tv-yhtiönä haluamme olla ykkösiä kaikessa mitä teemme, Leppänen linjaa. 

Liiga-lähetyksiä varten Telian rakentama Euroopan suurin etätuotantokokonaisuus ja korkealuokkainen tekninen kalusto säilyvät edelleen Liiga-televisiotuotannon perustana. Myös Telian ensimmäisenä maailmassa käyttöön ottama, Bitwisen ja Liigan kanssa yhdessä kehitetty Wisehockey-älykiekkojärjestelmä ja sen tarjoama data säilyy lähetysten yhtenä kivijalkana.

Liigan kaikista otteluista voi nauttia C Morella tutun Telia TV:n lisäksi. Tarkemmin tuotteista ja tavoista ostaa Liigaa kerrotaan lähempänä Liiga-kauden alkua. 

Lue myös:

    Uusimmat