Jalkapallojätin entinen huippulupaus löydettiin kuolleena – jätti jälkeensä sydäntäsärkevän viestin

Jalkapallojätti AC Milanin entinen huippulupaus Seid Visin löytyi perjantaina kuolleena kotoaan. 20-vuotias Visin oli tehnyt itsemurhan.

Visin oli viisi vuotta italialaisseura Milanin akatemiassa ja oli lupauksia osoittanut pelaaja. Corriere della Serra julkaisi 20-vuotiaan itsemurhaviestin, jossa hän kertoo päivittäin kokemastaan rasismista. Se oli myös hänen tekonsa taustalla.

– Minulla oli tapana vitsailla tummaihoisista ihmisistä ja maahanmuuttajista, kuin olisin halunnut ottaa etäisyyttä heihin. Se oli pelkoa. Pelkäsin maahanmuuttajia kohtaan kohdistunutta vihaa, joka näkyi ihmisten silmissä, Visin kirjoitti.

Hän oli syntynyt Etiopiassa ja tullut Italiaan yksittäisenä pakolaisena. Visinin oli adoptoinut perhe Salernosta. Hän vietti useita vuosia Milanin akatemiassa ja jakoi pukuhuoneen muun muassa seuran ykkösvahti Gianluigi Donnarumman kanssa. Visin oli vielä tämän jälkeen jalkapalloseura Beneventossa ja lopulta vuonna 2019 hän päätti opiskella sekä tehdä töitä siinä sivussa.

– Onnistuin löytämään työn, jonka jouduin jättämään. Monet vieraat, eritoten vanhemmat ihmiset, eivät halunneet minun tarjoilevan heille ihonvärini vuoksi, Visin kirjoitti.

Visinin joukkue muisti tätä sosiaalisessa mediassa.

– Mitkään sanat eivät voi sanoa hyvästejä 20-vuotiaalle pojalle. Ajatuksemme ovat Seidin perheen ja häntä rakastaneiden luona, seura kirjoitti Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat