Jalkapallo palasi Saksan kentille – yksi ottelu koki koronaperuutuksen

Yksi maailman maineikkaimmista jalkapallosarjoista palaa koronatauolta – MTV Saksassa tunnelmoimassa Bundesliigan jatkoa 6:41
Videolla juttua jalkapallon paluusta - Saksan Bundesliigan käynnistymisestä.

Saksan jalkapallon toiseksi ylin taso eli 2. Bundesliiga palasi ensimmäisenä länsieurooppalaisena jalkapallosarjana koronaviruksen pakottamalta tauolta, kun lauantaina pelattiin neljä ottelua. Edellisen kerran sarjaa nähtiin 9. maaliskuuta.

Ottelut Bochumissa, Auessa, Regensburgissa ja Karlsruhessa pelattiin tyhjien katsomoiden edessä ja tiukkojen terveyssuositusten ohjauksessa.

Paluupäivän viides ottelu Hannoverin ja Dresdenin välillä jäi pelaamatta, sillä Dresdenin joukkue on karanteenissa seurassa ilmenneiden koronatartuntojen takia.

Ensimmäisestä maalista yli kahteen kuukauteen kunnian sai Holstein Kielin korealaispelaaja Lee Jae-Sung, joka viimeisteli joukkueelleen johdon vieraspelissä Regensburgia vastaan ottelun kolmannella minuutilla. Ottelu päättyi 2–2-tasapeliin.

Muissa peleissä Bochum voitti Heidenheimin 3–0, Aue Sandhausen 3–1 ja Karlsruhe Darmstadtin 2–0.

Pääsarja 1. Bundesliiga palaa tauolta kuudella ottelulla. Suomen aikaa kello 16.30 liikkeelle lähti yhteensä viisi ottelua. Päivän kuudes peli kello 19.30 Suomen aikaa.