Jäikö Teknavin jakso näkemättä? Mukana jenkkirautaa, Mini-muistelua ja uusinta kameratekniikkaa

Teknavin tv-ohjelman 10. tuotantokauden yhdeksäs jakso esitettiin MTV3-kanavalla keskiviikkona 18.11. klo 22.40. Vaikka jakso olisi jäänyt näkemättä, niin ei hätää, sillä suora linkki Katsomo-palveluun löytyy tästä.

Tällä kertaa vauhtikaksikkomme matka suuntautuu Jyväskylän kulmille ja legendaariselle Ouninpohjan erikoiskokeelle. Muistojen virkistämiseksi Markku hyppää vanhan ralli-Minin ratin taakse ja konepelti nostetaan pystyyn.

Pauli Reinikainen puolestaan tutustuu kameramarkkinoiden uusimpiin tuuliin. Peilittömät kamerat tarjoavat hyvän vaihtoehdon pelkän kännykkäkameran ja ison järjestelmäkameran väliin. Lue lisää kameroista täältä.

Testikuski Risto Virtanen ottaa käsittelyynsä Mercedeksen täysin uuden katumaasturi GLC:n. Etenkin mukavuus ja hiljaisuus tekevät vaikutuksen myös Riston ratatestissä. Lue Mercedeksen keskikokoisen uutuusmaasturin koeajo täältä.

Teknavi tutustuu myös mielenkiintoisiin persooniin. Jenkkiraudat tuntuvat vetävän puoleensa etenkin muusikoita ja Niko Ahvonen on yksi heistä. Hän rullailee ympärivuotisessa käytössä olevalla Buick Regal Sports Coupélla.

Teknavin tv-jaksot löytyvät MTV:n Katsomo-palvelusta. Lisäksi tv-uusinnat tulevat MTV3:lta sunnuntaina 22.11. kello 14.55 ja Subilta tiistaina 24.11. kello 1.15.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja