Mainos

Jäikö remonttisi kesken? Hae mukaan Remonttipiiskurin uudelle kaudelle

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset! Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken? Kutsu Remonttipiiskuri kotiisi ja ikuisuusprojektit hoidetaan valmiiksi.

Remonttimies Perttu Sirviö auttaa suomalaisia tee se itse -perheitä saamaan valmiiksi kotiensa kesken jääneitä remonttiprojekteja. 

Suomen kodit ovat täynnä tee se itse -miesten ja -naisten kesken jääneitä remontteja, jotka eivät koskaan valmistu. Muu perhe odottaa malttamattomasti milloin kaivattu tila valmistuu, mutta turhaan. Homma jää seisomaan ensin viikoiksi, sitten kuukausiksi ja joskus jopa vuosiksi. Tuntuu, ja myös näyttää siltä, että asutaan ikuisella rakennustyömaalla. 

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö tutkii tilanteen ja ottaa sen jälkeen työryhmänsä kanssa homman haltuun. Asukkaat saavat paiskia töitä ammattilaisten mukana ja oppivat samalla tekemään asiat yhdessä ja kunnolla – Remonttipiiskurin alati valvovan silmän alla! 

​​​​​​​

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. 

Ohjelman tuottaa MTV:lle Solar Republic Oy. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja