Jacksonin ruumis esille muistotilaisuuteen

Staples Center -areenalla järjestetään klo 20 Suomen aikaa Michael Jacksonin muistotilaisuus, johon osallistuu noin 20 000 ihmistä. Muistotilaisuutta voi seurata suorana MTV3:n Katsomosta.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Jacksonin arkku tuodaan esille muistotilaisuuteen. Jackson haudataan samanlaisessa kullatussa arkussa kuin vuonna 2006 kuollut soultähti James Brown.

Jackson haudataan Forest Lawnin hautausmaalle Hollywoodin kukkuloille. Samaan paikkaan on haudattu monia muitakin legendoja kuten Humphrey Bogart ja Walt Disney. Jacksonin perhe ei ole vahvistanut tietoa tähden hautajaisista tai hautapaikasta.

Staples Centerin muistotilaisuuteen osallistuvat muun muassa laulajat Stevie Wonder, Mariah Carey, Lionel Richie, John Mayer, Jennifer Hudson ja Smokey Robinson. Paikalle on tulossa myös Jacksonin entinen tyttöystävä, näyttelijä Brooke Shields sekä koripalloilijat Kobe Bryant ja Magic Johnson.

Jacksonin hyvä ystävä Elizabeth Taylor ei pääse paikalle. Häntä pyydettiin puhumaan muistotilaisuudessa, mutta hän ilmoitti olevansa surusta liian voipunut.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja