Jack Osbourne avioitui

Tv-tähti Jack Osbourne ja Lisa Stelly menivät naimisiin.

Rocktähti Ozzy Osbournen poika Jack Osbourne, 26, astui avioon Lisa Stellyn, 26, kanssa sunnuntaina. Pari avioitui Havaijilla järjestetyissä häissä, jotka olivat varsin intiimit. Vieraslista koostui parin lähipiiristä, ja parin astumista avioliittoon todisti yhteensä 48 henkilöä. Paikalla olivat muun muassa Ozzy ja Sharon Osbourne. Morsiusneitona oli Kelly Osbourne, joka edusti yhdessä poikaystävänsä Matthew Mosshartin kanssa.

Häät järjestettiin 60 vuotta täyttävän Sharon Osbournen juhlien yhteydessä. Tuore aviomies kommentoi iloista tapahtumaa hämmästelevään sävyyn sosiaalisessa mediassa.

– Rakastan sitä, kuinka äidin 60-vuotisjuhlat ovat muuttuneet hääjuhliksi. Ihmiset ovat hauskoja, Jack kirjoitti Twitter-tilillään.

Jackin ja Lisan avioitumista on spekuloitu pariskunnan vuoden 2011 syyskuussa tapahtuneen kihlautumisen jälkeen, ja brittiläiset uutissivustot olivat esittäneet useita arvioita ajankohdasta ennen virallista hääpäivää. Puolitoista vuotta yhdessä olleilla Osbournella ja Stellyllä on kuuden kuukauden ikäinen Pearl-tytär.

Lisa on seissyt tuoreen aviomiehensä rinnalla tukena esimerkillisesti. Jack Osbournen elämä muuttui kesäkuussa, jolloin hänellä diagnosoitiin vaikea MS-tauti. Sekä Lisa että Jack ovat vakuutelleet pärjäävänsä hienosti ja uskovansa positiiviseen ajatteluun.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja