Jack ei päässyt juhlimaan 21-vuotissynttäreitään baariin – vanhemmilta hauska keksintö: "Hämmentynyt ilme hänen kasvoillaan oli hulvaton"

Vanhemmat pistivät pystyyn kapakan, jotta 21 vuotta täyttänyt poika pääsisi ensimmäistä kertaa baariin synttäreidensä kunniaksi. Nokkelasta yllätyksestä uutisoi muun muassa Today-sivusto.

Yhdysvaltalaisen Jack Torchian 21. syntymäpäivä osui keskelle koronaviruspandemiaa, joten poika ei päässyt baariin juhlistamaan täysi-ikäistymistään. Yliopistossa opiskeleva poika joutui karanteeniin vanhempiensa ja pikkusiskonsa Emilyn kanssa kotona New Jerseyssä. Sekä Jack että 18-vuotias Emily suorittavat kursseja netin kautta.

Baari autotalliin

Jackin perhe päätti kuitenkin järjestää hänelle yllätyksen. Äiti Carolyn keksi, että he voisivat järjestää pojalle baari-illan perheen autotallissa. 

”Baarin” ulkopuolella oli kyltti, jossa luki: ”Sisään pääsevät 21-vuotiaat tai sitä vanhemmat”. Jackin isä Anthony toimi portsarina ja pyysi saada nähdä pojan henkilöllisyystodistuksen. Hän tutkii henkkareita taskulampulla. 

Sisällä baarissa oli tiski, jonka takaa tarjoilijan pestiä hoitanut Carolyn toivotti Jackin tervetulleeksi Club Quarantine -baariin. Kun Jack kertoi ”baarimikolle”, että tänään oli hänen 21. vuotissyntymäpäivänsä, talo tarjosi hänelle juotavaa.

Halusivat Jackille ikimuistoisen syntymäpäiväinen

– Mietimme äidin kanssa kovasti, miten voisimme tehdä tästä hänelle hauskaa ja ikimuistoista, Emily kertoo Today.com-sivustolle.

– Veljeni nautti joka sekunnista. Illallisella kerroimme hänelle, että hänen pitäisi mennä siistiytymään, koska olimme menossa klubille. Hämmentynyt ilme hänen kasvoillaan oli hulvaton.

Videoista TikTok-hitti

Emily julkaisi videoita veljensä autotallisynttäreistä TikTokissa. Yksi klipeistä on saanut yli viisi miljoonaa katselukertaa. Emilyn mukaan vanhemmat ovat innostuneet videoiden saamasta huomiosta.

– Äiti sanoi, että hän on täysin shokissa. Kuka olisi arvannut, että hauska, yksinkertainen ele nousisi näin isoksi hitiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja