Jaana Pelkonen lähtee toteuttamaan haavettaan Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan: "Iloitsen tanssin paluusta elämääni"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat paljastetaan 30:30

Kansanedustaja Jaana Pelkonen lähtee toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan.

Suomalaisten rakastama kansanedustaja ja media-alan moniottelija Jaana Pelkonen, 41, suuntaa tanssiparketille odottavin mielin. Työ eduskunnassa ja pienen lapsen äitinä oleminen pitävät arjen hektisenä syksylläkin, mutta läheisten avustuksella Pelkonen pääsee viimein toteuttamaan yhden isoimmista haaveistaan: oppia tanssimaan.

Nainen tunnustaa olleensa joskus täydellisyyden tavoittelija, mutta on nykyään armollisempi itselleen. Oli kyse sitten tanssista tai mistä tahansa muusta tekemisestä, tärkeintä on, että se tuottaa iloa.

– Myöhemmin olen onneksi ymmärtänyt, ettei kukaan ole täydellinen. Eniten ihminen katuu kuitenkin niitä asioita, jotka on jättänyt tekemättä, hän toteaa.

Tanssin saloihin naisen opettaa viime vuonna TTK-finaaliinkin parinsa vienyt konkariMarko Keränen, jonka arki täyttyy koreografin, opettajan ja tanssijan töistä. Tanssi on miehelle niin työ kuin elämäntapa, ja keväällä 2018 Marko pokkasi myös Kulttuurisen nuorisotyön tunnustuspalkinnon. Keränen on innoissaan uudesta oppilaastaan, sillä Pelkonen on sinnikäs ja nälkäinen oppimisen suhteen.

– Lisäksi Jaana on kaunis, rohkea ja älykäs. Aistin heti hyvän kilpailuvietin! Marko summaa.

Myös Pelkonen nimeää vahvuuksikseen periksi antamattomuuden ja positiivisuuden. Kaikista eniten nainen odottaa syksyltä yksinkertaisesti tanssia, joka on ollut vuosia kiireisen naisen elämästä kadoksissa. Tanssi on ollut hänelle aina keino purkaa asioita ja stressiä.

– En ymmärrä, miksi olen antanut sen kadota. Iloitsen tanssin paluusta elämääni, Pelkonen tuumii.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 
​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat