Jaana Pelkonen arjesta pienen lapsen kanssa: "Olemme tyttären kanssa tuttu näky eduskunnan käytävillä"

Jaana Pelkonen kertoi Linnan juhlissa arjestaan pienen tyttärensä kanssa.

Kansanedustaja Jaana Pelkonen saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolle puolisonsa lentäjä Niko Ahon kanssa. Muotisuunnittelija Teemu Muurimäen iltapukuun sonnustautunut Pelkonen kertoi Linnassa MTV:lle, että helmikuussa syntyneen tyttären myötä pariskunnan kahdenkeskinen aika on ollut kortilla.

– Rehellisesti sanottuna emme me montaa kertaa tyttäreni isän kanssa ole tänä vuonna yhdessä käyneet missään. Oma isäni matkusti tänään Lahdesta junalla Helsinkiin ja he katsovat tänä iltana lähetystä ja jännittävät, että miten siellä äiti ja iskä pärjää, Pelkonen kertoo.

Paluu kansanedustajan arkeen on sujunut Pelkoselta asteittain. Vuonna 2018 hänen tyttärellään on kuitenkin edessä päiväkodin aloittaminen, ja tämän myötä Pelkonen voi keskittyä paremmin työhönsä.

– On mukava olla töissä, mutta on myös pakko sanoa, että en ihan täysillä pysty vielä töitä tekemään, että ehkä ensi vuoden puolella alkaa meidän perheessä päivähoito. Siihen asti olemme yhdessä tyttären kanssa tuttu näky eduskunnan käytävillä, Pelkonen kertoo.

Linnan juhlat manoskuva

Kaikki Linnan juhlista täältä.


Lue myös:

    Uusimmat