Jääkö Danny eläkkeelle?

Ikisuosikki Danny jäämässä eläkkeelle? 25:52

Studio55.fi-ohjelmassa vieraillut Danny lähtee ensi viikolla Viihdemaratonin loppusuora-kiertueelle. Ovatko kyseessä lopulliset jäähyväiset?

– Ei. Olen siirtymässä loppusuoralle. Haluaisin ajatella niin kuin esimerkiksi Teemu Selänteen, Janne Ahosen tai Jari Litmasen kaltaiset urheilijat nykyään. He ovat sellaisia ainutkertaisia veijareita, joiden ei koskaan pitäisi lopettaa, mutta heilläkin on tapana miettiä, olisiko nyt syytä lopettaa vai ei. Ja onneksi ei ole ollut vielä – Ahonenkin haki sukset vintiltä ja meni uudestaan, Danny kertoi lähetyksessä.

Juontaja Markku Veijalainen huomautti, että viihdealalla Danny on ohittanut virallisen eläkeiän kauan sitten. Työurien pidentämisestä käytävän keskustelun takia kiinnostaakin, mikä on pitänyt Dannyn vauhdissa.

– Jos minulle tultaisiin sanomaan, että "Danny, sä laulat kyllä ihan kivasti tän pari tuntia, mutta nyt pitäisi laulaa neljä tuntia ja vielä vähän Badding Somerjokea ja Irwiniä ja muuta", niin omat tavoitteeni karkaisivat ja motivaatio häipyisi. Niin kuin nyt usein työpaikoilla annetaan kenkää puolelle ja toiselle puolelle lisätään aina työtä. Se, että olen saanut olla oman toimintani johtaja, on helpottanut minua niistä paineista.

– Minulla on oma toimisto ja olen saanut itse päättää, mitä teen. Se on sellainen etu, joka kaikilla ihmisillä pitäisi olla. Ei ole kiva, että joku menee sanomaan, että lisää duunia tai potkut, Danny totesi.

Lue myös:

    Uusimmat