Mainos

J.K. Rowling aiheutti närää faneissa – pyysi anteeksi ristiriitaisen henkilöhahmon tappamista

Menestyneiden Harry Potter -kirjojen kirjoittaja J.K. Rowling pyytää faneilta anteeksi tärkeän hahmon tappamista. 

Kirjailija J.K. Rowling pyytää anteeksi twiitissään Tylypahkan professori Severus Kalkaroksen tappamista kirjasarjan viimeisimmässä eli seitsemännessä osassa. 

Severus Kalkaros kuolee tylypahkan venemajassa, koska Voldemort luulee, että Kalkaros olisi ollut seljasauvan haltija ja että hänet tapettuaan Voldemortista tulisi sauvan haltija.

J.K. Rowling on aiemminkin pyytänyt anteeksi tärkeiden henkilöhahmojensa tappamista. Tällä kertaa Rowlingin twiitti sai kuitenkin aikaan eripuraa fanien joukossa.

Kalkaros on aiheuttanut faneissa ristiriitaisia tunteita, sillä hahmo muun muassa kiusasi Harry Potteria ja yritti tehdä tämän koulunkäynnistä mahdotonta. 

Harry Potter ja kuoleman varjelukset -teoksessa kuitenkin selviää, että Kalkaros oli aina uskollinen Dumbledorelle ja teki kaikkensa tämän ja Harryn puolesta ja asettui alttiiksi suurelle vaaralle.

Osa faneista olikin sitä mieltä, että Kalkaros joutikin kuolla pois, osa taas koki, että Kalkaroksella oli vain vaikea menneisyys. Pohjimmiltaan hän oli kuitenkin hyväsydäminen. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja