Itsepäisyyttä ja prinsessaleikkejä! 13 asiaa, jotka vain tyttärien isät ymmärtävät

Tuoreille isille voi tulla yllätyksenä, kuinka itsepäiviä ja vaativia pienet tytöt voivat olla. 

Isät, joilla on ainoastaan tyttölapsia, huomaavat hyvinkin pian elävänsä naisten valtakunnassa, jossa on aivan omat sääntönsä. Seuraavat kohdat ovat taatusti tuttuja isille, jotka elävät naisvaltaisessa perheessä. 

1. Kampausyrityksesi ovat melko erikoisia

Tyttöjen isänä sinun tulee osata tehdä kampauksia tyttäriesi pitkiin hiuksiin. Lettien ja nutturoiden teko voikin olla melko haastavaa, sillä et ole päässyt harjoittelemaan niitä omien hiustesi kanssa. Tämä johtaa väistämättä mitä erikoisempiin kampausratkaisuihin, joista kaikki eivät todellakaan ole tyttäriesi mieleen.

2. Luulit, että puolisosi käyttäytyy kuin prinsessa, mutta...

Tyttäresi vievät prinsessana olon aivan uudelle tasolle. Jos et ole heidän mieliksi, he eivät arastele näyttää pettymystään.

3. He eivät kiinnostu samoista asioista kuin sinä

Tytöt eivät suhtaudu urheiluun välttämättä yhtä intohimoisesti kuin sinä. Pallon heittely ja jalkapallomatsit eivät kuulu yhteiseen aikaanne.

4. Olet heidän kiipeilypuunsa

Tyttäresi uskovat, että olet vahvin ihminen maailmassa, ja he testaavat sinua asian suhteen joka päivä.

5. Heillä ei ole käsitystä siitä, mikä tekee kipeää

Sohvan päältä hyppy suoraan haarojesi väliin, auts. Tyttäriesi mielestä miehisyytesi satuttaminen on vain yksinkertaisesti hauskaa.

6. Tanssiesitykset valtaavat olohuoneesi

Näet elämäsi aikana enemmän musiikki-, tanssi- ja lauluesityksiä kuin olisit koskaan tullut ajatelleeksi. Vaikka rakastatkin tyttäriäsi, et silti välttämättä halua viettää kaikkia iltapäiviä näitä esityksiä katsellen.

7. He haluavat syödä ruokasi

Miten pienet ihmiset voivat syödä noin paljon? Vaikka heillä on ruokaa omalla lautasellaan, he haluavat silti saada osan ruoastasi. Ja yleensä he onnistuvat tässä vastustamattoman enkeli-ilmeensä avulla.

8. Sinut meikataan monta kertaa

Ennen lapsia et voinut kuvitellakaan, että päästäisit ketään lähellekään naamaasi huulipunan kanssa. Nyt meikattuna oleminen kuuluu osana tavallista arkeasi.  

9. Saman ikäisten poikien seura on pahinta maailmassa

Jos luulet, että työkavereidesi tai naapureidesi lapset voisivat leikkiä yhdessä, olet väärässä. Tyttäriesi mielestä poikabakteerit ovat nimittäin pahinta maailmassa. Tästä syystä et koskaan ole kunnolla valmistautunut päivään, kun he esittelevät sinulle ensimmäisen poikaystävänsä.

10. Pikkutytöillä on suuri ego

Miten heillä voi olla niin paljon asennetta noin nuorena? Asiasta kannattaa syyttää äitiä.

11. Tiedät, miltä tuntuu kuunnella samaa kappaletta koko automatkan ajan

Kaikki isät tietävät miltä tuntuu, kun kuuntelet samaa kappaletta koko automatkan ajan tai katsoa samaa elokuvaa kymmenettä kertaa putkeen. Et voi ymmärtää, miksi he eivät kyllästy koskaan.

12. Yrität taistella vaaleanpunaista maailmaa vastaan

Miksi ihmeessä kaiken tarvitsee olla väriltään pinkkiä?!  

13. Olet unohtanut miten sanoa ei

He onnistuvat kietomaan sinut pikkusormesi ympärille, ja pian huomaat tekeväsi kaiken aivan kuten he haluavat.  

Video: Lasten suusta kuulee totuuden. Näihin asioihin lapset tarvitsevat isäänä.

Lähde: Goodtoknow

Lue myös:

    Uusimmat