Mainos

Anthony Bourdain julkaisi muutama viikko sitten rakkaudentäyteisiä yhteiskuvia: "Haluan viettää hänen kanssaan niin paljon aikaa kuin vain pystyn"

1:05

Itsemurhan perjantaina 8. kesäkuuta tehnyt huippukokki Anthony Bourdain julkaisi hiljattain hempeitä yhteiskuvia naisystävänsä Asia Argenton kanssa. 

VIDEO: Silminnähden järkyttynyt CNN:n toimittaja kertoi traagisen kuolinsyyn uutislähetyksessä

Yhdysvaltalainen huippukokki Anthony Bourdain kuoli perjantaina 8. kesäkuuta. 61-vuotias Bourdain löytyi hotellihuoneesta Ranskassa tiedottomassa tilassa. Tietojen mukaan huippukokki oli tehnyt itsemurhan. 

Bourdain seurusteli 42-vuotiaan italialaisen näyttelijä-elokuvaohjaaja Asia Argenton kanssa. Huippukokki julkaisi pariskunnasta otetun hempeän yhteiskuvan muutama viikko sitten Facebook-sivullaan. 


– Kevät, Bourdain kirjoitti kuvatekstissään.

Bourdain ja Argento olivat seurustelleet muutaman vuoden ajan. Pari eli etäsuhteessa, josta Bourdain puhui toukokuussa Peoplelle. Bourdain asui Yhdysvalloissa ja Argento Italian pääkaupungissa Roomassa.

– Haluan viettää hänen kanssaan niin paljon aikaa kuin vain pystyn. 

Bourdainilla oli yksi lapsi, 11-vuotias Ariane entisen vaimonsa Ottavia Busian kanssa. 

Argento ohjasi hiljattain Bourdainin Parts Unknown -ohjelman jakson Hong Kongissa ja naisen kerrotaan muutenkin osallistuneen aktiivisesti Bourdainin luomisprosesseihin. Bourdain myönsi haastattelussa, että Argenton läsnäolo kuvauspaikalla on vaikuttanut häneen. 


– Olen todellakin onnellisempi. On mukavaa olla jonkun kanssa, jonka koen tasavertaisena kumppanina.  

Bourdain kertoi, että pariskunta jakaa samanlaiset arvot, jonka tähden he olivat täydellisiä kumppaneita toisilleen.

– Tämä nainen pitää työnteosta. Hän on vahva, itsenäinen, luova, tarvitsee pakkomielteitä, hänen on pakko saada asioita tehtyä. Luulen että nojaamme kumpikin siihen asiaan, että me kunnioitamme toistemme työtä. Kukaan ei koskaan sano kellekään: "Voi, mutta lupasit että menisimme rannalle". Ei saat keikan, ja se on siinä. Työ tulee ensin. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja