Mainos

Suomalaisisä: Italiasta kadulta löydetty nainen on tyttäreni – ei yhteyttä Madeleine McCanniin

Italiasta löydetyn tytön henkilöllisyys on selvinnyt, uutisoi brittilehti Daily Mail.

Tytön on epäilty olevan 9 vuotta kateissa ollut britti Madeleine McCann, mutta kyseessä onkin ruotsalainen 21-vuotias Embla. Emblan suomalaissyntyinen Tahvo-isä on vahvistanut asian lehdelle ja kertoo tapauksesta myös Facebook-sivuillaan.

– On raskasta kun oma lapsi katoaa, mutta on tuskallista nähdä kuvat tyttärestään kodittomana Roomassa, isä kirjoittaa ruotsiksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa päivityksen tästä.

Daily Mailissa Tahvo Jauhojärvi kertoo, että hänen tyttärellään on Aspergerin syndrooma, ja hän on ollut kateissa puoli vuotta. Embla-tytär lähti isänsä mukaan Ruotsista Roomaan opiskelemaan italiaa viime toukokuussa.

Italialaisohjelma toi tytön esiin

Rooman kaduilla nukkunut nainen oli aluksi kertonut poliisille nimekseen Maria. "Maria" esiintyi Italian television Chi L'hai visto? -ohjelmassa (suomeksi Kuka on nähnyt hänet?) viime viikolla.

Katsojat kuvasivat tytön olevan "selvästi vaikeuksissa". Silminnäkijöiden mukaan hän ei näytä olevan tottunut asumaan kadulla ja hän vastasi kaikkiin kysymyksiin englanniksi.

Tytön nähneiden mukaan hän saattaisi olla kotoisin Isosta-Britanniasta tai Itä-Euroopasta.

Maria antoi poliisille myöhemmin myös muita nimiä, kertoo Missing People of America -sivusto.

"Ruotsin poliisista ei apua"

Emblan Tahvo-isä kertoo Daily Mailille, että hän on ollut yhteydessä Italian poliisiin. Hän odottaa nyt, että hänen tyttärensä paikallistetaan uudestaan, jonka jälkeen isä lentää Italiaan tapaamaan tytärtään.

Tahvo Jauhojärvi kertoo Daily Mailissa, että hän on puolen vuoden ajan yrittänyt saada turhaan apua Ruotsin poliisilta tyttärensä tavoittamiseksi. Asia ei ole edennyt, koska embla on täysi-ikäinen.

Lehden mukaan Embla löytyi kadulta ilman henkilöpapereita. Hän käyttäytyi kohteliaasti mutta kieltäytyi ottamaan vastaan rahaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.