Italialainen kasvis-pestokeitto
Kuvaaja: Sanna PeurakoskiKuvaaja: Sanna Peurakoski Julkaistu 24.08.2003 16:00(Päivitetty 14.02.2005 14:22) -
1-2 rkl öljyä
-
2 rkl tomaattipyree
-
1 sipuli
-
2 porkkanaa
-
2-4 valkosipulinkynttä
-
2 varsisellerin vartta
-
1 kesäkurpitsaa
-
5 tomaattia
-
7,5 dl vettä
-
1 prk (400 g) kidney papuja
-
1-2 tl suolaa
-
1 rkl sokeria
-
rouhittua mustapippuria
-
hienonnettua basilikaa
-
Tarjoiluun: parmesaanijuustoa pestoa
- 1. Kuori ja halkaise porkkanat ja sipulit. Leikkaa sipuli kuutioiksi. Viipaloi porkkanat, varsiselleri ja valkosipulin kynnet.
- 2. Halkaise kesäkurpitsa ja koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa viipaleiksi. Kuutioi tomaatit.
- 3. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää tomaattipyree, sipuli, valkosipuli ja porkkana. Kuullota muutama minuutti.
- 4. Lisää varsiselleri, kesäkurpitsa ja vesi. Keitä muutama minuutti.
- 5. Lisää tomaattikuutiot, suola, sokeri ja mustapippuri. Hauduta vielä 2-3 minuuttia. Lisää lopuksi pavut.
- 6. Kuumenna ja lisää viimeisenä basilikasilppu.
- Tarjoa keitto pestosilmän ja parmesaanin kanssa.
- 08:27
- 07:45
- 06:31
Eilen20:07
Eilen18:50