Iso-Arska aloitti uutena Diili-isäntänä – Trump keuli heti röyhkeästi

Trump kuittaili Schwarzeneggerille Diilin katsojaluvuista.  

Arnold Schwarzenegger teki debyyttinsä uutena julkkis-Diilin isäntänä tammikuun alussa. Hän astui roolinsa myötä Diiliä vuosikaudet luotsanneen, Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi äänestetyn Donald Trumpin saappaisiin.

Terminator-elokuvastakin tuttu "Iso-Arska" jätti ohjelmaan heti oman kädenjälkensä muuttamalla Trumpin legendaarisen "You're fired"-kommentin muotoon "You're terminated".

Uusimpien television katselulukujen mukaan Schwarzeneggerin vetämä Diili ei noussut heti valtavaan suosioon. Tämä näyttää ilahduttavan tulevaa presidenttiä, sillä Trump kuittaili Schwarzeneggerille perinteisen viestintäkanavansa, Twitterin, välityksellä. 

Tweetissään Trump nostaa esille sen seikan, että Schwarzenegger on elokuvatähti, mutta silti tämän ensimmäinen kausi oli floppi verratuna Trumpin neljänteentoista Diili-kauteen, saatika sitten  ensimmäiseen. Loppukaneettina twiitissään Trump heittää: "Mutta ei sillä väliä, hän kannatti Kasichia & Hillarya".

Twiitti keräsi heti muutamissa minuuteissa valtavan kasan osittain raivokkaitakin vastauksia, joissa ihmeteltiin tulevan presidentin käytöstä.

– Kun lähtee haastamaan todellista toimintaelokuvatähteä, ehdotan, että ratkaisette tämän vanhalla hyväksi havaitulla tavalla, kuului eräs twiitti. Mukana oli paljon puhuva kuva.

– Hänet on valittu presidentiksi, mutta hän hehkuttaa omia, parempia katsojalukujaan. Sanoisin tuota pikkumaiseksi, totesi toinen.

Uudella julkkis-Diilin kaudella hyväntekeväisyyspotteja kerämässä nähdään muun muassa Boy GeorgeJon Lovitz sekä Mötley Crue -yhtyeen laulaja Vince Neil.

Lue myös:

    Uusimmat