Isännöitsijäntodistus uusittu

Uusittu isännöitsijäntodistuslomake vastaa entistä paremmin tämän hetken vaatimuksia ja käyttäjien toiveita. Uusina lisäyksinä lomakkeessa on sellaisia kohtia, jotka antavat aiempaa enemmän tietoa todistuksen kohteena olevasta huoneistosta ja yhtiöstä. Lomakkeessa annetaan esimerkiksi entistä selkeämmät ohjeet siihen, kuinka yhtiön tulevat korjaushankkeet ilmoitetaan. Lomaketta on täydennetty myös mm. uusien asumismuotojen osalta.

Isännöitsijäntodistus on helppokäyttöinen ja siitä löytyvät kaikki ne tiedot, joita todistuksessa edellytetään asunto-osakeyhtiölain ja -asetuksen mukaan olevan. Yleisimmin isännöitsijäntodistusta käytetään asuntokaupan yhteydessä. Todistus on annettava pyydettäessä osakkeenomistajalle tai kiinteistövälittäjälle, jolla on voimassa oleva myyntitoimeksianto.

Isännöitsijäntodistuksen ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliitto ja Suomen Pankkiyhdistys. Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry, Huoneistokeskus Oy, OP-Kiinteistökeskus, PSW Kiinteistömaailma Oy ja Suomen SKV Oy ovat hyväksyneet lomakkeen ja suosittelevat välittäjiä käyttämään uusittua lomaketta.

Isännöitsijäntodistus on lähiaikoina mahdollista täyttää myös Internetissä Kiinteistöalan Kustannus Oy:n Internet-sivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja