Hotellivieras avasi huoneensa verhot kahden päivän oleskelun jälkeen – tätä näkyä tuskin odotti!

Hotellivieras halusi tarkistaa päivän sään, mutta verhojen takaa paljastuikin jotain muuta kuin pilvetön taivas.

Kiinalaishotellin vieras ajatteli tarkistaa päivän sään avaamalla ensi kertaa hotellihuoneensa verhot vierailunsa aikana. Verhojen takaa paljastui kuitenkin jotain hyvin yllättävää, kertoo uutistoimisto Reuters.

Hubein provinssisissa, Xiangyangin kaupungissa, lokakuussa kuvatulla videolla hotellivieras, nainen nimeltä Zhang, avaa huoneensa verhot. Sen sijaan, että verhojen takaa olisi päässyt kurkistamaan ulos, nainen löysikin kokoushuoneen.

Zhang kertoo viipyneensä hotellissa kaksi päivää, mutta hän ei ollut tullut aiemmin avanneeksi huoneen paksuja verhoja. Lähtöpäivänä hän halusi tarkistaa sään, mutta saikin sään mukaan tietää asuneesa konferenssihuoneen välittömässä läheisyydessä vierailunsa ajan. Reutersin mukaan Zhang ei kiireen vuoksi ehtinyt vielä valittaa asiasta hotellille.

Katso videolta verhojen takaa paljastunut yllättävä näky!

Millaiseen näkyyn sinä olet hotellihuoneessasi törmännyt? Laita meille kuva "maisemahuoneen" näkymästäsi! Kerro myös, missä ja milloin kuva on otettu. Voit nyt lähettää meille kuvasi ja videosi helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla. 

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat