Isac Elliot esiintyy amerikkalaisohjelmassa – jopa 400 miljoonaa katsojaa

Teinitähti Isac Elliotin nousukiito Pohjois-Amerikan markkinoilla jatkuu. Hänet nähdään uuden Spotlight-ohjelman ensimmäisenä esiintyjänä.

Juuri yläkoulun päättänyt 15-vuotias Isac Elliot esittnyti NBC:n legendaarisessa Today Show’ssa, joka kerää noin viisi miljoonaa katsojaa ruudun äärelle.

Seuraavaksi Elliot tulee esiintymään aiempaa suuremmille yleiöille, kun hänet nähdään AT&T:n ja kaapelitv-yhtiö DirecTV:n  uudessa Spotlight -liveohjelmassa perjantaina 17. kesäkuuta.

Los Angelesissa liveyleisön edessä maaliskuussa tallennettu konsertti sisältää kahdeksan livebändin kanssa esitettyä kappaletta sekä Elliotin haastattelun.

Idea lähti siitä, kun AT&T:n edustajat näkivät teinipopparin esiintymässä iHeartRadio showcase-tilaisuudessa Los Angelesissa.

– On mahtavaa, että saimme hänet mukaan heti ohjelmasarjan lanseeraukseen, kertoo Bart Peter At&T:ltä.

Spotlight-ohjelman on tarkoitus esitellä nousevia artisteja Yhdysvaltain markkinoille.

– Isac on Audience Music: Spotlight -ohjelmasarjan ensimmäinen esiintyjä ja 17. kesäkuuta ensi-iltansa saava konserttitaltiointi tavoittaa yli 400 miljoonaa  AT&T:n  ja DirecTV:n asiakasta. Lisäksi konsertti on mahdollista striimata DirecTV:n applikaation kautta, jota käyttää viikkotasolla n. viisi miljoonaa ihmistä, Peter listaa mahdollisia katsoja määriä.

Elliot on innoissaan päästessään ohjelmaan.

– Tottakai ennen keikkaa tuli mietittyä kuinka monta ihmistä tämän esityksen tulee näkemään. Mutta sitten kun keikka alkoi, niin pystyin kyllä ihan vaan nauttimaankin lavalla olosta. Olen tosi iloinen ja kiitollinen siitä että minut otettiin mukaan  ohjelmaan. Tiedän että tällaisiin paikkoihin on älyttömän kova tunku ja että nämä jutut eivät todellakaan ole itsestäänselvyyksiä, juuri kesälomansa aloittanut Elliot kertoo tiedotteessa.

Tähden uusi A Little More -ep julkaistaan 8 heinäkuuta. Ep tulee sisältämään kuusi kappaletta, joihin kuuluu Today Show’ssa ensiesityksensa saanut What About Me.

Ep:tä on äänitetty Los Angelesissa, New Yorkissa ja Helsingissä.

– Ep:llä on maistiaisia vähän kaikista tyyleistä, mitä loppuvuodesta julkaistavalla uudella  levyllä tulee olemaan. Olen myös tosi fiiliksissä siitä, että levylle päätyi useampi  biisi jossa olen itse ollut mukana kirjoittajana. Se tekee biiseistä aiempaa henkilökohtaisempia. Mutta tärkeintä on että fanit tykkäävät. Muulla ei ole juurikaan väliä, Elliot sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat