Isä ei elä hääpäivään asti – siskokset ottivat suuren päivänsä kuvat ennakkoon

Kun teksasilainen perhe sai tietää, että isällä oli enää pari-kolme kuukautta elinaikaa, he päättivät järjestää tyttärien hääpäivien kuvaukset ennakkoon. Liikuttavasta päätöksestä kertoo muun muassa Today.com-sivusto.

Aggressiivinen ja tappava aivokasvain

18. huhtikuuta teksasilainen Halbertien perhe sai kuulla, että isä Jasonilla, 51, oli aivorungossaan kasvain. Viikkoa myöhemmin heille kerrottiin, että kyseessä oli aggressiivisin ja tappavin aivokasvaimen muoto, jonka vuoksi Jasonilla olisi elinaikaa 12–15 kuukautta.

Jason kävi kuusi viikkoa syöpähoidoissa. Kävi kuitenkin ilmi, että syöpä oli levinnyt miehen aivoselkäydinnesteeseen. Hän eläisi enää ehkä korkeintaan pari-kolme kuukautta.

Hääpäivät ennakkoon

Silloin perheen tyttäret, 18-vuotias Kaylee ja 16-vuotias Ashlee, päättivät tehdä jotain ikimuistoista: he hankkivat unelmiensa hääpuvut ja tanssivat hääpäivätraditioihin kuuluvan isän ja tyttären tanssin jo nyt, vaikka kummallakaan ei häitä ollut tiedossa. He tiesivät, että isä ei tulisi elämään niin kauan, että näkisi tytärtensä menevän naimisiin.

Perheen ystävät auttoivat tilaisuuden järjestämisessä. Monet tarjosivat heille omia hääpukujaan, ja heitä autettiin meikkien ja kampausten kanssa. Eräs ystävä lupautui valokuvaajaksi.

Kuvaukset järjestettiin Olde Dobbin Stationilla Montgomeryssä 14. lokakuuta. Halbertit saivat tilan päiväksi käyttöönsä.


Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

"Olimme onnekkaita"

Perheenäiti, Nicole, kertoo Today.com-sivustolle, että kokemus oli ”ihana”.

– Yhteisömme auttoi meitä toteuttamaan tämän. Se oli vain tytärteni pieni pyyntö, Nicole kertoo.

Nicole kokee heidän olevan toisaalta onnekkaita, sillä moni menettää vanhempansa yllättäen ennen kuin ovat ehtineet luoda yhdessä tällaisia muistoja.

– Olimme onnekkaita, kun tiesimme.

Lue myös:

    Uusimmat